1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední zápas sezóny skončil pro Břízu a Žihli bezbrankovou remízou


Branky


15

 

Utkání posledního kola svedla proti sebe týmy, kterým de facto o nic nešlo. Žihle přijela jako jasně sestupující tým z KPM, i kdyby vyhrála a získala 3 body, bodově by se dotáhla na Holýšov, ale v její neprospěch by stejně hrála negativní bilance vzájemných zápasů. Bříza jako nováček soutěže mohl díky výhře za 3 body živit naději na vylepšení dosavadního 6. místa. Po skončení utkání se stejně ukázalo, že Chotíkov i Mýto své utkání vyhrály, a tak by ani zisk tří bodů nepomohl k jejich přeskočení a lepšímu umístění.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, góly ne

Žihle už od úvodních minut působila odevzdanějším dojmem. Bříza se snažila tlačit do zakončení, ale střely byly nepřesné. Ve 13. minutě se osmělil J. Brož. Jeho střela šla doprostřed branky, kde stál připravený J. Schimmer. Ten vyslal do protiútoku P. Chocholatého, který dokázal zakončit. Brankář J. Bláha míč vyrazil jen ke kopačkám A. Lavičky, který si míč navedl na střed, vystřelil a J. Bláha konečky prstů míč vytlačil nad břevno. V 15. minutě přihrával před branku M. Zavadil. Míč ve skluzu tečoval P. Chocholatý, ale přímo do brankáře. J. Bláha míč neudržel, ten se odrazil k J. Kračkovi. Střela skončila jen těsně vedle tyče. Ve 20. minutě namazal nepovedenou přihrávkou M. Kal’ata před branku M. Zavadilovi a našel přesnou přihrávkou A. Lavičku, střela mířila nad. Ve 39. minutě kombinovali z vlastní půlky M. Zavadil a A. Lavička. M. Zavadil poté nacentroval do vápna, kde si míč našel J. Paukner. Střela z první však branku netrefila. Ve 45. minutě se do gólové šance dostal M. Macháček, když J. Bláha vyběhl z branky. Střela prošla kolem jeho levé ruky, ale skončila jen těsně vedle tyče.    

Na branku se čekalo marně

Do druhé půle vstoupila Bříza ještě aktivněji a chtěla za každou cenu rozhodnout. Žihle ale bránila v deseti hráčích a to se hraje o poznání hůře každému týmu. V 50. minutě dokázal míč žihelskému hráči vypíchnout P. Chocholatý, před vápnem našel přihrávkou lépe postaveného M. Macháčka. Ten vystřelil prudkou střelu, která se opřela o tyč a odrazila se zpět do hřiště. Bříza si vytvářela nespočet šancí, ale nové míče ne a ne rozvlnit síť. V 70. minutě přišel centr do vápna, kde si na něj vyskočil L. Janka, ale míč jen mírně tečoval a ten skončil vedle branky. Z protiútoku se ke střele dostal A. Worzischek, střela šla mimo. Bříza se tlačila ke konci utkání ještě více do útoku a Žihle toho občas využila a dostala se před branku soupeře. V 79. minutě přišla nebezpečná kombinace před brankou domácího J. Schimmera, tečovaná střela se mezi tři tyče nevešla. Bránící se Žihle dokázala ubránit domácí střelce a dovedla utkání do penaltového rozstřelu. Minutu před koncem domácí trenér vystřídal brankáře a na penalty šel L. Šimandl.

Penalty pro domácí

Za Horní Břízu se postupně trefili všichni exekutoři M. Macháček, J. Kraček, L. Janka a S. Rous

 

Za Žihli šel v první sérii J. Brož. L. Šimandl jeho střelu k tyči chytl. Ve druhé napálil míč do břevna A. Worzischek. Ve třetí sérii se trefil S. Peterka a penalty skončily 4:1 pro domácí.  

AUTOR: LUCIE SEDLÁČKOVÁ



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] (89. L. Šimandl [-] ) - V. Zavadil [-] , L. Janka [-] , R. Šimice [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] - M. Macháček [-] , J. Kraček [-] , M. Zavadil [-] (62. T. Frank [-] ) , P. Chocholatý [-] - J. Paukner [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Brož [-] , A. Worzischek [-] , M. Kaľata [-] , R. Worzischek [-] , T. Krofta [-] , S. Peterka [-] , Z. Vukliševič [-] , T. Rambousek [-] , M. Romanovskyy [-] , L. Rázek [-] (57. V. Fink [-] )

ŽK: 70. M. Romanovskyy .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - VOCELKA Milan, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích