2:3p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany vybojovaly v Sušici dva body


Branky


18

Favorizovaní hosté se museli se sympaticky hrajícím soupeřem o body dělit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se rychle dostali do vedení, když v 8. minutě mířil přesně Černý. V prvním poločase se v domácí obrovské šanci po skvělé přihrávce Vašáka ocitl Lukáš Hájek, před kterým byla už jen prázdná brána, domácí hráč nedokázal zpracovat balon a v následné dorážce byl úspěšnější gólman hostů Špiroch. Dobře hrající Hájek pak ve 36. minutě připravil skvělou přihrávkou pod sebe míč Vrhelovi, který chytře posunul na Čaneckého, jehož střela padla přesně do levého dolního rohu branky. Toto vyrovnání domácí nakoplo a po sérii rohových kopů, se z následného centru Bachroně prosadil Vrhel. Domácí tak po půli vedli 2:1.

 

Do druhé poloviny vstupovali domácí s nadějný náskokem, o který ale přišli v 55. minutě, když se prosadil Procházka. Zápas došel až do penalt, v nichž sice domácí brankář Gill chytil dva střelecké pokusy a domácí už se viděli s druhým bodem, ale Rokycanští vývoj ještě dokázali ještě zvrátit a z bonusu se radovali Špiroch a spol.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
FB Sušice: "Po sympatickém výkonu jsme sahali po dvou bodech, když Karel Gill dvě penalty chytil, už to vypadalo nadějně. Bohužel. Každý bod se ale počítá! Naštěstí všichni pod námi zůstali tento víkend bez bodů."




Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Brabec [-] (83. P. Hubáček [-] ) , M. Bachroň [-] , J. Čanecký [-] , P. Hubáček [-] , L. Hájek [-] , D. Vašák [-] (15. I. Varga [-] ) , T. Klíma [-] , M. Vrhel [-] , J. Skuhra [-] , L. Kodýdek [-]

FC Rokycany
M. Špiroch [-] - M. Ineman [-] , J. Procházka [-] , J. Vaščák [-] , J. Klír [-] , K. Vileta [-] - J. Ječmen [-] (73. P. Aubrecht [-] ) , J. Hereit [-] , L. Filipec [-] (61. J. Laubr [-] ) - M. Černý [-] , L. Aubrecht [-]

ŽK: 40. J. Brabec - 24. J. Hereit , 40. J. Procházka , 73. L. Aubrecht .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - MAZANEC Marek, BUREŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů