3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 10:15

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní rokycanská výhra


Branky


18

Zelenodresí hráči Rokycan se koečně dočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavá půle

Po hrůzostrašném vstupu do druhé části letošní sezóny snad konečně přichází doba bodová. Domácí celek z Rokycan se utkal při pěkném sobotním sluníčku s Luby, které se na jaře také nepotkaly s optimální formou, a pro obě mužstva se tak mohlo jednat o dobrý odrazový můstek k lepším zítřkům.

K těm lépe nakročily Luby, které se ve 21. minutě mohly ujmout vedení, když se po pěkné kombinaci na pravé straně dostal k centru Šůs, ale zakončující Křížek se dle verdiktu sudího nacházel v ofsajdovém postavení. V další velké šanci se objevil Jerome Cole, ovšem k zakončení vůbec nedošlo, když se robustní lubský útočník skácel k zemi po Kopečného faulu, jenž sudí Homr odměnil žlutou kartou. 

První branku přinesl až závěr poločasu když se po akci dvojice Aubrechtů prosadil v nepřehledné situaci starší Lukáš a Rokycany šly do vedení.

Rokycany si vedení pohlídaly

Úvod druhé půle ještě znamenal jiskru naděje pro Luby, kteří do něho vstoupily velmi aktivně, ovšem jejich snahu po pěti minutách zmrazil po dobře sehraném protiútoku Debellis a zvýšil na 2:0. Od té chvíle se Start již jen bránil a několik šancí dříve divizních Rokycan volalo po gólu, ale proti byl skvělý Hromada v brance.

Ten po několika výtečných zákrocích přecijen musel kapitulovat, když se za jeho záda dostal pokus střídajícího Ječmena, který využil lehkého zaváhání unavené hostující obrany a pohotovým zakončením uzavřel na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Luby
Vyjádření Lub: "Utkání rozhodla patnáctiminutová pasáž v prvním poločase, během které jsme mohli dvakrát jít do vedení a naopak branka soupeře padla po faulu na našeho hráče. Do druhé půle jsme vstoupili s odhodláním vyrovnat, což nám vydrželo jen chvíli. Po druhé brance nás Rokycany přehrávaly a vyhrály."



Sestavy


FC Rokycany
J. Jevčák [-] - J. Procházka [-] , J. Vaščák [-] (74. J. Klír [-] ) , K. Vileta [-] - L. Filipec [-] (88. M. Ineman [-] ) , V. Kopečný [-] (64. J. Kořínek [-] ) , M. Černý [-] , J. Hereit [-] , M. Debellis [-] - L. Aubrecht [-] , P. Aubrecht [-] (81. J. Ječmen [-] )

TJ Start Luby
V. Hromada [-] - R. Švec [-] (84. F. Sýkora [-] ) , M. Vejskal [-] , K. Veselka [-] - K. Křížek [-] , A. Čížek [-] (72. J. Rašek [-] ) , V. Koželuh [-] , P. Čipera [-] , M. Šůs [-] , J. Voráč [-] (81. J. Skýpala [-] ) - J. Cole [-] -

ŽK: 32. V. Kopečný - 37. K. Veselka , 45. V. Hromada , 80. J. Voráč . ČK: 79. K. Veselka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Homr Michal - KŘEN Jiří, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza