0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bůžek opět pálil za Stříbro


Branky


0

Horní Bříza byla vyloupena, všechny body si odvezl Baník!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Bříza na svém přírodním trávníku přivítala hosty ze Stříbra, kterým v týdnu nevyšla dohrávka s Holýšovem, kterému podlehli v poměu 2:0, a o velikonočním víkendu si tak chtěli spravit chuť. Bříza ovšem domácí zápasy povětšinou zvládá a přivézt nějaké body ze zdejší půdy bývá velmi těžké.

To naznačil již první poločas, ve kterém se domácí ujali otěží zápasu a povětšinou měli míč více na kopačkách. Těžit z toho mohl i hornobřízský útok, který se několikrát slibně tlačil do koncovky, ovšem proti byla pevná baníkovská obrana. A jelikož si gólovou šanci nevytvořil ani hostující celek, šlo se do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Bůžkův gól rozhodl

Rozhodnutí utkání přišlo již zkraje druhého poločasu. Po pravém křídle se k brance protáhl Tůma a jedovatou střelou prověřil Schimmera, který balón pouze vyrazil k Bůžkovi, jenž se nemýlil a poslal Baník do vedení. To se mohlo zanedlouho zdvojnásobit, když se do příležitosti dostal hráč exotického jména, Giuseppe Lanfranchi, ale jeho šance brankou neskončila.

Po zbytek utkání se domácí tým hnal za vyrovnáním. na hrot útoku se v závěru vysunul dokonce i urostlý stoper Janka, ovšem ani vysoké balóny nefungovaly a Stříbro odolávalo. Těžké chvilky ještě mohlo znamenat vyloučení zkušeného Pleška, který okomentoval kontroverzní rozhodnutí sudího Šišky o rohovém kopu slovy "Víš co ti řeknu? Tak to můžeš jít do prdele a klidně mi dej červenou" a mladý rozhodčí neváhal a přání splnil.

Z následného rohového kopu ovšem nebylo nic a Stříbro si tak odvezlo tři body domů.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková: V prvním poločase jsme si vytvořili několik šancí, ale gólově jsme se neprosadili. Soupeř udeřil hned po pauze. I když času na zkorigování výsledku bylo hodně, tak Stříbro předvedlo ve druhé půli velmi dobrý taktický výkon. My jsme se druhý poločas herně trápili a šance jsme si pak vytvořili až k úplnému konci zápasu, ale bez efektu.

TJ Baník Stříbro
Jakub Eliáš, trenér hostů: "Pro nás šlo o teprve druhou jarní zkušenost s přírodním trávníkem, jelikož celou dobu trénujeme na umělce. První poločas byl vyrovnaný, i když fotbalovějším mužstvem byl soupeř. Ve druhém poločase jsme šli do vedení, které jsme udrželi a máme tři body."



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - V. Zavadil [-] , L. Janka [-] - J. Kraček [-] , M. Macháček [-] , D. Sedlák [-] (78. T. Lomoz [-] ) , A. Lavička [-] - J. Sedlecký [-] , J. Paukner [-] (55. T. Frank [-] ) , M. Zavadil [-] , P. Chocholatý [-] (81. J. Němeček [-] ) -

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Bůžek [-] , A. Kohut [-] , G. Lanfranchi [-] , R. Dyk [-] (90. D. Žíla [-] ) , T. Mráček [-] (88. P. Žíla [-] ) , D. Tůma [-] , L. Pleško [-] , O. Pavlas [-] (46. A. Mikulovský [-] ) , J. Korynta [-] , K. Blažek [-]

ŽK: 42. M. Zavadil , 66. A. Lavička , 76. V. Zavadil - 33. D. Tůma , 34. L. Pleško , 39. J. Korynta , 42. A. Kohut . ČK: 90. L. Pleško .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiška Pavel - ŠIMEK František, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.