1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 10:15

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza v Rokycanech


Branky


0

16. kolo přineslo souboj z předních příček tabulky, když Rokycany přívitaly Chotíkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek a šancí

Ani jeden mančaft neměl po vcelku úspěšném podzimu důvod k výraznějším zásahům do kádru, a na trávníku se tak pohybovaly dvě sehrané jedenáctky. Ta rokycanská, namlsaná vysokou výhrou nad Chotíkovem v rámci zimní přípravy, se od prvních minut snažila prezentovat hrou, která přinášela úspěchy již na podzim, ovšem hostující trenér Nykles svým svěřencům naordinoval aktivní vysoký presink, který znepříjemňoval domácím borcům rozehrávku a dlouhé nákopy, kte kterým se občas musel z donucení uchýlit, ovoce nenesly. 

Šance ovšem nepřicházely ani na druhé straně, a tak se stovka diváků, která si našla cestu na rokycanský svatostánek v celku přívětivém jarním počasí, musela ukonejšit alespoň velmi nevybíravým zákrokem téměř na polovině hřiště, kterým se prezentoval vyběhnuvší gólman Jevčák, za což k údivu všech vyfasoval pouze žlutou kartu.

Tlak v závěru branky nepřinesl

Ani v druhém poločase se nejednalo o žádnou pastvu pro oko a kromě několika závěru se nic nebezpečného před brankami obou týmu nedělo. Krev, pot a slzy se rozproudily až pět minut před koncem, kdy byl při pokusu o zidanovku ve vápně sražen k zemi chotíkovský Kučera, ale sudí Vocelka tento zákrok přešel bez povšimnutí. S ne příliš diplomatickým pokusem o vyjednávání okamžitě přispěchal mladík Končal, který po svém monologu, který zřejmě obsahoval i poněkud peprnější výrazy, vyfasoval červenou kartu.

Od té chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo, to rokycanské, ovšem chotíkovský beton před vápnem znemožňoval jakékoliv větší šance. Rozuzlení mohla přinést až poslední minuta čtyřminutového nastavení, které se z nejasných důvodů protáhlo na osmiminutové, ale zdvižený praporek pomezního zchladil gólovou radost domácího týmu.

Ta ožila opět až při penaltové loterii, kde lepší psychické rozpoložení potvrdil domácí celek a uzmul nabídnutý bod navíc.



Ohlasy k zápasu



FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostů: "Do Rokycan jsme jeli s respektem, ale ne se strachem, i když cirka před měsícem jsme od nich dostali šestku. Začali jsme ovšem aktivně, napadali jsme a byl to vcelku vyrovnaný zápas. Ve druhé půli nám uškodilo přísné vyloučení, po kterém jsme se už jen bránili, což se nám dařilo a padli jsme až v penaltovém rozstřelu."



Sestavy


FC Rokycany
J. Jevčák [-] - J. Vaščák [-] , M. Spěváček [-] , J. Procházka [-] , K. Vileta [-] - M. Debellis [-] , J. Kořínek [-] (62. P. Aubrecht [-] ) , M. Černý [-] , J. Hereit [-] , L. Filipec [-] (75. J. Ječmen [-] ) - L. Aubrecht [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - K. Schleis [-] (70. P. Zajíček [-] ) , J. Kluska ml. [-] , A. Forman [-] , J. Pechler [-] , J. Končal [-] , P. Kučera [-] (91. J. Vlk [-] ) , M. Matas [-] (93. D. Kestler [-] ) , M. Míka [-] , M. Prais [-] , K. Rozboud [-] (83. J. Fakan [-] )

ŽK: 41. J. Jevčák , 76. J. Vaščák , 82. J. Hereit - 59. J. Pechler , 78. K. Rozboud , 89. D. Bejdák . ČK: 85. J. Končal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOCELKA Milan - KÖNIG Michal, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.