Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín rozdrtil Osovou Bítýšku


Branky


0

Vysokým vítězstvím domácích hráčů Měřína skončilo  utkání v němž se hosté z Bítýšky mohli výhrou vyhoupnout na první příčku tabulky. Osová Bítýška sice zanechala v Měříně dobrý herní dojem, ale nakonec si odvezla příděl pěti branek. Domácí se opírali o osu Kožený, Bublán, Vokoun a Necid. Domácí fanoušci tak mohli odejít domů navísost spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání byli lepším celkem hráči domácího Měřína. V desáté minutě kásnou střelou z  velkého vápna otevřel skóre Bublan. Zanedlouho po krásné akci Palík zvýšil na 2:0. Hosté se dostali do hry ve 35. minutě, když  z penalty snížil Večeřa na 2:1. Domácí Bartušek však hostům znepříjemnil přestávku a zvýšil vedení na poločasových 3:1. Po změně stran všem přítomným divákům ukázal Bublan, jak se mají zahrávat trestné kopy a zvýšil vedení Měřína na 4:1. Tečku za celým zápasem předvedl svým centrem opět Bublan, našel hlavu Smejkala, který skóroval na 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek, trenér Měřína: Je potřeba pochválit celé domácí mužstvo za krásny výkon.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
J. Kožený [-] - O. Stoklasa [-] (80. T. Hruboš [-] ) , M. Blažek [-] , T. Vokoun [-] , O. Pokorný [-] - S. Bartušek [-] (75. D. Krejčí [-] ) , J. Necid [-] , P. Jurek [-] (60. D. Michlíček [-] ) , T. Bublan [-] - M. Padalík [-] (65. D. Krejčí [-] ) , O. Palík [-]

SK Osová Bítýška B
V. Božek [-] - N. Božek [-] , L. Sýkora [-] , M. Havlík [-] (60. T. Bojanovský [-] ) , D. Juráček [-] - J. Večeřa [-] , M. Dvořák [-] , P. Habán [-] , P. Kališ [-] - M. Havlík [-] (60. T. Bojanovský [-] ) , M. Kulík [-]

Hráči zápasu: T. Bublan .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.