Z. Vala 80.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek nečekaně prohrál v Březí


Branky


80. Z. Vala
0

Fotbalisté Březí obrali vedoucí Strážek o všechny body a zdramatizovali souboj o vedoucí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve šlágru kola zajížděl lídr tabulky ze Strážku na půdu třetího Březí v jasné roli favorita. Utkání začalo v poklidném tempu. Vyhecovaný domácí tým se snažil hlavně neudělat chybu v obraně, což se mu poměrně dařilo a prakticky nepustil hosty do žádné vyložené šance. Druhý poločas měl podobný scénář, ale čím víc se blížil závěr utkání, tak se obě mužstva snažila strhnout vítězství na svoji stranu. Deset minut před koncem se v závaru před brankou nejlépe orientoval Vala a poslal domácí do vedení. Po inkasované brance, Strážek vyvinul obrovský tlak se snahou vyrovnat, ale domácí obrana odolala náporu a připravila tak vedoucí tým tabulky o jeho neporazitelnost. Tím se Březí přiblížilo svému soupeři na rozdíl čtyř bodů a vrátilo se do postupové hry. 



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Gruber Jiří, vedoucí Březí: Utkání proběhlo v klidu, ke konci zápasu hosté zatlačili ve snaze vyrovnat. Výborně zapískal rozhodčí Štefka.

TJ Strážek
Cimbálník Josef, hráč Strážku: Domácí byli první poločas jasně lepší. Věděli jsme, že tento zápas rozhodne jedna branka, která bohužel smolně a hlavně náhodně padla do naší sítě. V závěrečném tlaku jsme si už žádnou vyloženou šanci nevypracovali.



Sestavy


TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - M. Běloch [-] , P. Šimek [-] , R. Šmarda [-] , L. Staněk [-] - A. Crha [-] , Z. Vala [-] , M. Sysel [-] , D. Dostál [-] - S. Tvarůžek [-] , V. Bedřich [-] (75. P. Jobánek [-] )

TJ Strážek
L. Fiala [-] - P. Kupský [-] , J. Melichar [-] , S. Lahodný [-] , T. Müller [-] - B. Jaroš [-] , F. Lahodný [-] , M. Svoboda [-] , J. Patloka [-] - J. Cimbálník [-] , T. Christian [-]

ČK: 70. J. Patloka .
Hráči zápasu: D. Dostál - B. Jaroš .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.