Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby rozhodl v poslední minutě Bukáček


Branky


0

Pohledec B si výhrou udržel naději na konečné třetí místo v tabulce čtvrté třídy skupiny A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úmorném vedru se potkala dvě zdravotně zdecimovaná mužstva. Lépe začal Pohledec a po hlavičce A. Jinka vedl 0:1. Domácí se snažili držet míč a často střílet, bohužel se nedařilo přesněji zakončit. Pouze břevno M. Janošce více volalo po brance, jinak se šancí na obou stranách příliš neurodilo.

 

V druhém poločase už ubývaly síly. A začaly padat góly. Po brejku vyrovnal J. Nečas a domácí se nadále tlačili do zakončení, někdy až přespříliš zbrkle. Dvacet minut před koncem domácí obrana neuhlídala L. Ondráčka a rychlý forvard strhl vedení na stranu Pohledce. Chvíli na to se po rychlé kombinaci prosadil J. Lankaš a vyrovnal. Utkání směřovalo k remízovému závěru, v poslední minutě ale domácí obrana neuhlídala P. Bukáčka a ten střelou z vápna rozhodl.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Jan Petr, kapitán Vlachovic: Snažili jsme se hodně zakončovat, bohužel nejsme schopni trefit bránu. Soupeř byl nakonec šťastnější.

TJ Pohledec B
Petr Skalník, trenér Pohledce: Ve vyrovnaném utkání jsme vítězství strhli na svou stranu v posledních minutách. Museli jsme sáhnout do rezerv (L. Juračka a J. Staněk), protože náš A-tým hrál v Bohdalově. Nicméně bych poděkoval všem hráčům za bojovnost a nasazení. Z vlachovickýma klukama hrajeme rádi, protože tady máme spoustu kamarádů.



Sestavy


TJ FC Vlachovice
M. Němec [-] - J. Šandera [-] , J. Hamřík [-] , R. Smejkal [-] , T. Beneš [-] - M. Janošec [-] , L. Gabriel [-] , J. Lankaš [-] , M. Petr [-] - D. Matuška [-] (50. R. Břečka [-] ) , J. Nečas [-]

TJ Pohledec B
T. Zavadil [-] - J. Pustina [-] , L. Jambor [-] (46. P. Skalník [-] ) , P. Juračka [-] , M. Skalník [-] - P. Skalník ml. [-] , A. Jinek [-] , J. Rous [-] , P. Bukáček [-] - J. Staněk [-] (46. M. Feiler [-] ) , L. Ondráček [-]

Hráči zápasu: P. Juračka .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.