Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divoké přestřelce Bohdalec remizoval s Polničkou a přišel o vedení v tabulce


0

Bohdalec překvapivě remizoval s předposledním celkem tabulky Polničkou a přepustil vedení Hamrům nad Sázavou B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katastrofální výkon Bohdalce vyústil pro domácí v nepříliš pěknou remízu. Začátek utkání vypadal slibně, když Follprecht otevřel skóre zápasu. Domácí ale přestali nepochopitelně hrát a Polnička skvělým výkonem přešla do vedení.  Bohdalec poté znova dokázal utéct, dokonce na dvoubrankový rozdíl. Tragédie, kterou dnes na hřišti předvedli domácí, se nedala vůbec srovnávat s fotbalem. Toho využila skvěle hrající Polnička a ukořistila bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář, trenér Bohdalce: Podali jsme snad náš nejhorší výkon, tento zápas neměl nic společného s pěkným fotbalem.

TJ Sokol Polnička
Nikola Bula, trenér Polničky: Během našeho úvodního tlaku jsme inkasovali po chybě v obraně. Poté jsme se nechali zbytečně zatlačit a dovolili jsme soupeři převzít kontrolu nad hrou. Po vyrovnaném závěru první půle a následným neúspěšným zakončením šancí ze strany domácích na počátku druhé půle, začali domácí zbytečně a velmi zákeřně faulovat a z následných výhod přímých kopů jsme dokázali vyrovnat a udržet tento stav až do konce utkání. V závěru utkání jsme mohli dát i vítězný gól, ale nakonec je remíza spravedlivým výsledkem.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
V. Jaša [-] - K. Skoupý [-] , T. Dostál [-] , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-] - P. Jaša [-] , P. Sklenář [-] , J. Sklenář [-] , O. Follprecht [-] - L. Jaša [-] , F. Franěk [-] (67. O. Tulis [-] )

TJ Sokol Polnička
M. Vrša [-] - V. Fila [-] , J. Zachara [-] , K. Podloucký [-] , M. Podloucký [-] - N. Bula [-] , M. Neubauer [-] , O. Průža [-] , J. Kohout [-] - J. Víška [-] , J. Štíbal [-]

ČK: 82. J. Ambrož .
Hráči zápasu: P. Sklenář - M. Neubauer .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.