Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ondřej Follprecht řádil ve Velké Losenici


0

Ondřej Follprecht rozhodl čtyřmi brankami zápas ve Velké Losenici a udržel svůj tým v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Follprecht rozhodl svými brejky utkání. Ze začátku zápasu určovali tempo domácí, ale nedokázali se dostat do gólové příležitosti. Na to utekli hosté do dvou brejků a Ondřej Follprecht zkušeně poslal hosty do vedení. V 35 minutě byla odpískána penalta pro domácí a ti zkorigovali Markem na jednobrankový rozdíl. Chvíli před koncem poločasu se domácí dostali do jasné gólové šance, ale  losenický hráč poslal před odkrytou bránou míč vedle. V druhé půli dokázal Bohdalec vstřelit další dvě branky, znovu zásluhou Ondřeje Follprechta a zápas si v klidu pohlídal.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jiří Kasal, hráč V. Losenice: Vyrovnané utkání, které rozhodl střelec Ondřej Follprecht.

TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář, trenér Bohdalce: Nastoupili jsme do velmi těžkého zápasu se třetím týmem tabulky. Po vydařeném obraném výkonu našeho mužstva, jsme dokázali v první půli utéct do dvou brejků a ty proměnily. V druhé půli jsme přidali ještě další dvě branky a zápas si dokázali v klidu pohlídat.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , M. Mokrý [-] (46. J. Grodl [-] ) , P. Neubauer [-] , M. Fišar [-] - Z. Pospíchal [-] (60. J. Králíček [-] ) , J. Marek [-] , T. Neubauer [-] , R. Kasal [-] - L. Štíbal [-] , P. Kamarád [-] (75. P. Bureš [-] )

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] (38. V. Jaša [-] ) - J. Ambrož [-] , O. Tulis [-] (50. J. Dostál [-] ) , M. Kučera [-] , T. Dostál [-] - J. Sklenář [-] , O. Follprecht [-] (83. R. Morkus [-] ) , L. Jaša [-] , P. Sklenář [-] - P. Jaša [-] , F. Franěk [-] (76. R. Kamarád [-] )

Hráči zápasu: O. Follprecht .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.