5:1
(1:1)
35. O. Žák
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 10:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec B na jaře poprvé vyhrál


Branky


31. J. Myška , 53. J. Myška , 55. T. Fiala , 61. T. Fiala , 63. P. Čejka - 35. O. Žák
0

Jen samé prohry si připsala rezerva Herálce v jarní části soutěže. Až osmý zápas znamenal první body, které nic nemění na tom, že domácí zůstávají v tabulce na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herálečtí se po dlouhé době zase sešli s hráči na střídání, a tak jim domácí fanoušci věřili. První větší šance přišla po průniku domácích hráčů, která bohužel ještě brankou neskončila. Ve 28. minutě mladičký rozhodčí Hořínek odpískal penaltu pro hosty, jejich hráč trefil jen tyč a tím dává šanci domácím na odpověď, která přichází hned o tři minuty déle a poprvé v jarní části vedou. Ale ani hosté tento zápas nechtěli vypustit a ve 38. minutě vstřelili branku. Do konce poločasu se už nic neudálo, a tak šli do kabin oba týmy za remízového stavu. Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí, když jejich útočník Jiří Myška v 53. minutě poklidil míč do sítě, dnes již podruhé. V 55. minutě domácí navýšili svůj náskok o dvě branky. V 61. minutě vstřelili domácí svoji čtvrtou branku a hned v 63. minutě po krásné hlavičce přes gólmana hostů vstřelili herálečtí svoji pátou branku. V 78. minutě zůstal na trávníku ležet jeden hráč domácích a nakonec pro něj musea přijet sanitka. Proto domácí dohrávali posledních 10 minut v deseti hráčích. Poté se už nic nestalo, a tak si domácí připisují své první 3 body v jarní části.



Sestavy


TJ Sokol Herálec B
M. Chyba [-] - L. Urbánek [-] (25. F. Zástěra [-] ) , J. Černý [-] , J. Mrkos [-] , M. Opluštil [-] - L. Holeš [-] (66. P. Čejka [-] ) , J. Myška [-] , M. Dostál [-] , P. Čejka [-] - T. Fiala [-] , B. Dostál [-]

TJ Pohledec B
T. Zavadil [-] - P. Skalník [-] , J. Pustina [-] , L. Pejchal [-] , O. Žák [-] - A. Jinek st. [-] , A. Jinek [-] , V. Šaroun [-] , M. Pestr [-] - L. Novotný [-] , D. Bártek [-]

Hráči zápasu: J. Myška , T. Fiala .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.