2:1
(1:1)
20. M. Petr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov otočil zápas


Branky


20. M. Petr
0

V zápase dvou rozdílných poločasů zvítězil opět na domácí půdě Bohdalov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V nepříliš pohledném utkání začaly lépe Vlachovice. Často se dostávaly do tutových šancí. Jednu z nich využil Miroslav Petr a dostal hosty do vedení. Další šance již nevyužil. Těsně před přestávkou však udeřili domácí, kdy po Roseckého pasu si zaběhl za obranu Filip Lán, kličkou se zbavil obránce a k tyči vyrovnal.  Po změně stran se obraz hry zcela změnil a větší aktivita byla na kopačkách domácích. Rozhodující trefu a to přímo hlavou do šibenice si schoval Václav Novák. V závěru hosté odmítli v další šanci vyrovnat.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Novotný Emanuel, vedoucí Bohdalova: Potvrdili jsme domácí neporazitelnost, výhru jsme vybojovali ve zlepšené druhé půli.

TJ FC Vlachovice
Petr Jan, trenér Vlachovic: Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase jsme promarnili některé tutovky a to se nám v druhé půli vymstilo. Po druhé brance soupeře jsme mohli vyrovnat.



Sestavy



TJ FC Vlachovice
J. Petr [-] - J. Šandera [-] , R. Smejkal [-] , H. Kura [-] (63. T. Beneš [-] ) , J. Hamřík [-] - M. Němec [-] (71. J. Petr [-] ) , L. Gabriel [-] (76. D. Matuška [-] ) , M. Petr [-] , J. Lankaš [-] - R. Kučera [-] (46. O. Svoboda [-] ) , J. Nečas [-] (74. D. Krejčí [-] )

ŽK: 6. J. Nečas , 23. L. Gabriel . ČK: 90. J. Šandera .
Hráči zápasu: J. Šandera .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.