Pohodová remíza Světlé a Šmolov


Branky


14

Ve Světlé se o nic moc velkého nehrálo, oba týmy hrály v pohodě a odešly ze hřiště smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, již na samém začátku běžel sám na brankáře Vaněček, avšak Vácha ho vychytal. Následovala hra, která diváky asi moc nebavila, míč se totiž pohyboval hlavně ve středu hrací plochy. Jedinými dvěma vzruchy do konce první půle byl nebezpečný pokus Vacka z přímého kopu a neuznaný Šmídův gól, kterému předcházel faul. Do kabin tak odešly týmy bez vstřeleného gólu.

Jedna branka na každé straně

Ve druhém poločase byl obraz hry vyrovnaný. Skóre se otevřelo v 64. minutě, kdy se uvolnil Uhlíř a přihrál Šmídovi, který před prázdnou bránou věděl, co má dělat. Další velkou šanci měli domcí v 75. minutě. Uhlíř pelášil sám na bránu, ale přestřelil ji. V 83. minutě hosté srovnali stav zápasu, jelikož se střídající Baloun dostal po zaváhání světelské obrany k míči a z malého vápna se nemohl netrefit. V závěru zápasu mohl rozhoudnout Uhlíř, jenž šel opět sám na bránu avšak opět se netrefil. Po remíze 1:1 skončila Světlá šestá v tabulce, Šmolovy jsou druhé.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka: Bylo vidět, že oba týmy mají téměř jisté umístění,tomu odpovídalo nasazení i předvedená hra. Remíza je z mého pohledu spravedlivá.

TJ Šmolovy
pan Vaněček, trenér: Byl to průměrný fotbal. Do Světlé jsme přijeli v poloviční sestavě a podle toho to vypadalo. V prvním poločase byli domácí lepší, potom trochu odešli a my vyrovnali náhodným gólem.



Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7 - Jelikož už oba týmy měli jisté umístění. Nebylo proto vidět takové nasazení.
Rozhodčí - LÓŽI Petr: 7 - Myslím si, že se mu zápas povedl odřídit. Jen někdy nechal domácí hráče mu do toho "kecat" až moc.
Občerstvení - nápoje: 8
Hrací plocha: 9 - Nejlepší hřiště v okresu.
Zázemí: 9 - Ty sprchy trochu havarovaly.
Výkon domácích - FK Bohemia Světlá nad Sázavou B: 7
Výkon hostů - TJ Šmolovy: 6
Hráč utkání - domácí: Josef Novák - Velmi rychlý a kvalitní ofenzivní hráč, i přes svůj věk podal dobrý výkon.
Hodnocení hráčů - domácí: Milan Šmíd - 8, Josef Novák - 8, Jan Vácha - 7,
Hodnocení hráčů - hosté: Oto Tichý - 9, Michal Strašil - 8, Bronislav Rudolf - 7, Milan Kulhánek - 7, Ondřej Vavruška - 7, Jindřich Martínek - 8, RObert Dvořák - 7, Čeněk Novák - 9, Adam Vaněček - 7, Martin Petr - 7, Lukáš Baloun - 9,

Tip: výhra hostů

Jan Dolejš

Expert: Milan Zvolánek
Tip experta: výhra domácích

3:2
Světlá má na jaře fazónu a to kord na domácí půdě. Šmolovy hrají spíše silovější fotbal založený na individualitách. Podle mě rozhodne kombinační fotbal domácích, ale bude to těsné.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích