Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní zápas pro Bobrovou


Branky


0

Divoký první poločas rozhodl, že všechny tři body zůstaly v Bobrové. Střelci se činili hlavně v úvodním dějství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ten, kdo dorazil na zápas mezi Bobrovou a Polničkou nemusel litovat, že nezůstal u televizní obrazovky sledováním mistrovství světa v ledním hokeji. Aktéři zápasu se podíleli na plodném prvním poločase s též hokejovým výsledkem 4:2. Účet utkání načal hráč slavného jména Petr Janda. Po čtvrt hodině už Bobrová vedla díky Roháčkovi 2:0. Polnička však nesložila zbraně a Filovou trefou snížila na 2:1. Když ve 33. minutě Víška vyrovnal, zdálo se, že by se mohla karta obracet ve prospěch hostů. To rázně utnul o pět minut později Mikíšek a vrátil vedení na stranu Bobrové. A to stále nebylo zdaleka vše, co se v první půli událo. Těsně před odchodem do šaten korunoval poločasovou kanonádu nejhezčím gólem utkání Radek Smutka, křižnou střelou do šibenice. V tu chvíli ještě nikdo netušil, že je to poslední rozvlnění sítě v zápase. Nicméně druhý poločas neztratil nic na atraktivitě, přestože mu chybělo koření v podobě vstřeleného gólu. Domácí už nepřipustili zdramatizování zápasu a zaslouženě dokráčeli k plnému zisku bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Srnský Miloš, trenér Bobrové: I když hosté nehráli špatně, domácí byli přece jen lepším týmem. Fotbal se hrál na dobré úrovni a to i po přestávce, kdy žádný gól nepadl. Výhru jsme si zcela zasloužili.

TJ Sokol Polnička
Bula Nikola, trenér Polničky: V 1. poločase jsme po našich hrubých chybách obdrželi 4 branky a dokázali jsme využít pouze 2 standartní situace. Ve 2. poločase jsme naši hru zlepšili, ale nedokázali jsme využít šance k zakončení. Za předvedenou hru v 1. poločase jsme si nezasloužili vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová B
T. Uhlíř [-] - V. Smažil [-] , J. Smažil [-] , J. Koutecký [-] , R. Smutka [-] - I. Hřebíček [-] (57. M. Král [-] ) , P. Mikíšek [-] , T. Straka [-] (52. L. Zadina [-] ) , I. Roháček [-] (80. J. Šindler [-] ) - J. Svoboda [-] , P. Janda [-]

TJ Sokol Polnička
M. Vrša [-] - V. Fila [-] , J. Zachara [-] , K. Koblížek [-] , M. Podloucký [-] - J. Kohout [-] (70. P. Tichý [-] ) , M. Neubauer [-] , J. Štíbal [-] , K. Podloucký [-] - J. Ondráček [-] (61. O. Průža [-] ) , J. Víška [-]

Hráči zápasu: P. Mikíšek , I. Roháček - K. Koblížek .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.