Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vypadalo to nadějně, nakonec však Kožlí odjíždí z Brodu s výpraskem


Branky


13

Šlágr kola, to byl souboj prvního týmu tabulky Havlíčkova Brodu C a třetího Kožlí. Přes vedení po poločase odjelo Kožlí domů s podobným přídělem jako většina ostatních soupeřů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení outsidera do půle

Úvod do utkání se jednoznačně lépe vyvedl hostům z Kožlí. Již v 8. minutě zatáhli hosté míč k rohu, nacentrovali do vápna a Šťastný zavěsil hlavou do vinglu, čímž šokoval brodskou obranu. Po úspěšném zásahu se hosté zatáhli do hlubokého obranného bloku odhodlání neinkasovat. Tato snaha byla až do konce poločasu úspěšná a do kabin tak šly týmy za stavu 0:1. Komplikací bylo pro hosty akorát vynucené střídání obránce Procházky, jenž musel po zranění ve 34. minutě střídat.

Červená karta a zničení hostů

Úvod druhé půle, to byla úplně jiná písnička než úvod půle první. Již ve 46. minutě srovnával Teplan, v 53. minutě otáčel skóre zápasu z přímého kopu Tůma. Osud zápasu rozhodla 59. minuta. Střelu, která mířila do hostující brány zastavil rukou Janů, a protože to byla již jeho druhá žlutá, musel ven. Rozhodčí situaci dobře neviděl, což se dá říct i o pomezním. Žlutá karta byla udělena až po zhruba třech minutách. Následný pokutový kop proměnil Tůma. S početně oslabeným Kožlím si pak již vědělo zkušené brodské mužstvo rady. Dvě slepené branky přidal v 71. a 73. minutě Nechvátal a nebylo co řešit. V závěru zápasu se ještě trefili Novotný a potřetí v zápase Tůma a upravili tak stav zápasu na pro hosty nelichotivých 7:1. Brod si i teoreticky zajistil postup do vyšší soutěže, zatímco Kožlí zůstává s odstupem třetí.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod C
Pavel Nechvátal, útočník: Zápas jsme nezačali dobře, kdy jsme dostali v osmé minutě gól a nemohli jsme se dostat do zápasu. Hosté poté začali ještě víc bránit a zdržovat. Nástup do druhého poločasu nám naopak vyšel, kdy jsem dali hned v první minutě gól a začali jsme soupeře přehrávat. Zápas se rozhodl v 59 minutě, kdy hráč hostů při střele na bránu míč úmyslně vyrazil rukou, za toto dostal pouze žlutou kartu, ale byla to již jeho druhá, takže dostal následně červenou. My jsme proměnili penaltu a zápas poté proti deseti hráčům už byl jasnou záležitostí. Osobně mě zklamal přístup některých hráčů hostů, kteří si po celý zápas stěžovali na výkon rozhodčího a pletli si sami fotbal s kopanou, kdy je nezajímal míč a je štěstí, že jsme zápas dohráli bez zranění.

SK Kožlí
Martin Radoš, trenér: Do Brodu jsme přijeli bez čtyř hráčů A týmu, které nahradili kluci z béčka. První poločas se nám podařilo skórovat, potom jsme vydrželi vést do přestávky. Druhou půli jsme nezačali dobře a inkasovali jsme. Druhá branka padla z přímáku po neexistujícím faulu. Zápas rozhodla penaltová situace, kterou sudí neviděl a musel si nechat poradit od domácích hráčů. Po vyloučení a proměněné penaltě jsme se sesypali. Rozhodčí pískal kontakty tělo na tělo jako ve futsale, myslím, že velký fotbal by se měl posuzovat jinak. Celý zápas domácím pomáhal a myslím si, že oni toto nemají zapotřebí, jsou i tak lepším týmem.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod C
S. Duben [-] - K. Stránský [-] , P. Novotný [-] , M. Fišer [-] - R. Němec [-] , T. Tůma [-] , J. Soukup [-] , M. Mareš [-] , M. Klofáč [-] - T. Teplan [-] , P. Nechvátal [-] -

SK Kožlí
M. Šafařík [-] - K. Makovec [-] , V. Šťastný [-] , P. Cicvárek [-] - J. Matěna [-] , D. Mikula [-] , M. Geher [-] - P. Janů [-] - J. Smítka [-] , P. Procházka [-] (34. J. Misar [-] ) , V. Šťastný [-]

ŽK: 63. T. Tůma - 19. P. Janů , 21. M. Geher , 26. J. Smítka , 32. P. Procházka . ČK: 59. P. Janů .
Hráči zápasu: T. Tůma - M. Šafařík .
Místo: Havlíčkův Brod. Počet diváků: 33. Rozhodčí: Ondráček Milan - VALÍČEK Adam, PEŘINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Tip: výhra domácích

Těsná výhra pro domácí, kteří si tím zajistí již téměř jistý postup do vyšší soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Těsná výhra pro domácí, kteří si tím zajistí již téměř jistý postup do vyšší soutěže.

Tip: výhra domácích