Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávaná výhra Přibyslavi v Hněvkovicích


11

Přibyslav se po sérii třech proher konečně chytla, Hněvkovice dokázala vyloupit trefami ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bezbranková první půle

Zápas začal opatrně. Oba soupeři navzájem čekali, kdo co předvede. Šance byly k vidění na obou stranách, ale střelci ani jednoho týmu branku netrefovali.  Hrálo se nahoru dolu, K vidění byly rychlé přechody do útoku po dlouhých nakopávaných míčích. Na obou stranách se neujalo ani několik závarů, a tak se šlo do kabin po zaslouženém remízovém stavu.

Domácí klást odpor nevydrželi

Do druhého poločasu nastoupily Hněvkovice poněkud chladně a Přibyslavští se brzy ujali vedení zásluhou Kalendy, když mu předtím nešikovně nahrál domácí obránce. Branka s oranžovočernými otřásla a již nebyli tak nebezpeční, jako v první půli. Z nějaký čas domácí otevřeli obranu, protože už prostě museli a nic jiného jim nezbývalo vzhledem k jejich postavení v tabulce.  Přibyslavští měli několik šancí. V 75. minutě rozehrávali hosté roh z levé strany hněvkovické branky. Pátkův centr brankář Peroutka vyrazil k úplně nehlídanému Kalendovi, který vystřelil. Gólman se snažil balon vykopnout, ale trefil pouze svého spoluhráče a byl z toho kuriózní vlastenec . Hněvkovice dále hrály s otevřenou obranou a toho využil v 77. minutě Bačkovský. V závěru zápasu dovršil svůj hattrick Kalenda. Chvilku před závěrečným hvizdem běžel hněvkovický P.Rajdl sám na Zvolánka. Před vápnem do něho tělem ostře vletěl Flekal a rozhodčí Vojtíšek mu k udivení všech domácích udělil pouze žlutou kartu. Z následného přímého kopu zpoza vápna se trefil domácí kapitán Šťastný. Jednalo se o jedinou hněvkovickou střelu na bránu v druhé půli. Sice byla úspěšná, avšak znamenala jen kosmetickou úpravu skóre na 1:4. Přibyslav tak po černé sérii konečně zvítězila a je průběžně čtvrtá, naopak domácí spadli na průběžné místo pelotonu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, vedoucí: Na utkání s Přibyslaví se sešla celkem solidní sestava. V první půli zahráli oranžovočerní pěkné utkání, chybělo však gólové vyústění snahy.Hru dobře tvořil v první půli T.Geher, hrálo se po krajích a vidět byly i naše útočné snahy, kdy především J.Rajdl ml. dělal v obraně soupeře rozruch....jenže nám to tam prostě nepadlo... Hráči si za první půli zasloužili určitě pochvalu, byla vidět snaha a chuť. Druhá část nebyla tak pohledná z obou stran, šance měli hosté, ale jejich hráči neměli naštěstí pro nás dlouho seřízená mířidla. Hněvkováci za druhou půli vyslali jen jedinou střelu na bránu. Vzhledem k nepřekvapivé výhře Keřkova nad Lipnicí se dostáváme až na samé dno soutěže...zaslouženě, bez bodů se posunovat nedá, doufejme však, že hráči v posledních kolech především zodpovědně přistoupí k tréninku a o záchranu v soutěži se ještě poperou....zbývají již jen čtyři kola, kvůli nekompletnímu kádru a "dece" to však bude hodně těžké.

SK Přibyslav B
Jakub Bačkovský, útočník: My jsme přijeli do Hněvkovic pro tři body. Museli jsme už vyhrát, předchozí zápasy se našemu týmu příliš nezadařily, a proto jsme to chtěli konečně zlomit a získat tři body. Nakonec se nám to povedlo, i když nás jelo pouze 11. V prvním poločase se hrála docela nakopávaná bez úspěšné střely. V závěru prvního poločasu jsme dobře rozehráli autové vhazování, ale náš hráč netrefil z vápna branku. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme urvat rychle vedení. To se nám naštěstí podařilo. Oni to pak otevřeli a my jsme se jim skvěle dostávali do jejich defenzívy čehož po rohovém kopu a trochu i díky štěstí využil opět Kalenda. Pak mi skvěle přihrál Prchal a já jsem asi ze čtvrté gólovky pojistil náš náskok. Kalenda v závěru završil hatrick, což pro nás už bylo bezpečné. Hosté už stihli jen upravit skóre, což už nic neměnilo.



Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
M. Peroutka [-] - M. Večeřa [-] (64. J. Vošický [-] ) , P. Rajdl [-] , P. Končel [-] - J. Těšínský [-] , M. Pajer [-] , O. Šťastný [-] - M. Nulíček [-] (75. Z. Rajdl [-] ) - T. Geher [-] (64. M. Pipek [-] ) , V. Mareš [-] , J. Rajdl [-]

SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - M. Růžička [-] , P. Flekal [-] , J. Bačkovský [-] , J. Prchal [-] , M. Pátek [-] , J. Stejskal [-] , T. Kalenda [-] , J. Imramovský [-] , J. Jirásek [-] , M. Ondra [-]

ŽK: 90. P. Flekal .
Hráči zápasu: T. Kalenda .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 58. Rozhodčí: Vojtíšek Radek - PEŘINA Jiří, HORSKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Domácí na jaře ještě nebodovali a Přibyslav bude lepším týmem.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fanoušek - TJ Sokol Okrouhlice | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů