3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keřkov v Brodě prohrál, držel se však statečně


Branky


70. R. Němec , 82. T. Teplan , 87. R. Němec - 1. A. Kunc
16

Od zápasu suveréního brodského céčka a u dna tabulky se pohybujícího Keřkova čekali mnozí jednostranou podívanou a vysoký brankový příděl. Spletli se.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šokující vedení hostí o půli

Zkušení brodští matadoři si často se soupeřem pohrají jako kočka s myší, zvláště na vlastním hřišti pak soupeře doslova drtí. Museli být asi velice překvapeni, když se několik málo chvil po úvodním hvizdu sudího Ondráčka radovali hosté ze vstřelené branky. Střelcem byl Kunc. Zřejmě se na hřišti a kolem něj nenacházelo moc lidí, kteří by si mysleli, že toto brzké vedení vydrží hostím pěkně dlouho. Broďáci ve chvíli kdy jim teče do bot obvykle zařadí dvojku a soupeře přehrají, do konce prvního poločasu se to však nestalo. Houževnatě bojující Keřkov hrál vyrovnanou partii a do kabin si odnesl vedení 0:1.

Brod heroický odpor Keřkova nakonec zlomil

Ve druhém poločase se tlak domácích stupňoval. Balon se rychle posouval z nohy na nohu a bylo jasné, že hosté, kteří byli v těžké defenzivě nemohou toto tempo dlouho vydržet. Začaly jim odcházet fyzické síly. V 55. minutě došlo k nepěkné situaci, kdy se srazili Nechvátal a Dobrovolný a oba museli následkem tohoto střetu střídat. Tlak domácích vyústil v 70. minutě v branku Němce. Hosté však nic nevzdávali, pro ně by i případná remíza byla obrovským úspěchem. Nakonec však v závěru zápasu přece jenom padli. V 82. minutě skóroval Teplan a v samém závěru pečetil výhru Brodu svým druhým gólem v utkání Němec. Domácí si tak přpsali povinné vítězsví a samozřejmě zůstávají na prvním místě tabulky, zatímco hosté vinou porážky opět spadli na poslední místo.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod C
Pavel Kuchta, záložník: Byl to těžký zápas, na to, že je Keřkov v tabulce dole, hrál velice dobře. Snažili se a makali, byl to jeden z lepších soupeřů, se kterými jsme na jaře hráli. Nakonec se však projevila naše fotbalovost.

TJ Sativa Keřkov
Lukáš Dobrovolný, obránce: Hrál se koukatelný fotbal a myslím si, že jsme v první půlce byli vyrovnaným soupeřem pro suverény soutěže a zaskočili jsme je velmi rychlým gólem a tím drželi těsný jednobrankový náskok až do 70. minuty. Potom jsme odešli fyzicky a nechali si dát tři góly. Nakonec to tak zlé nebylo, jelikož tým z Brodu naděluje svým soupeřům pravidelně i výsledky dvouciferné. Nám odjakživa svědčil tým z předních příček, jelikož se dokážeme přizpůsobit stylu hry soupeře a pak ten fotbal alespoň k něčemu vypadá. Tento zápas nás nakopl a budeme se dál rvát o záchranu v soutěži.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod C
S. Duben [-] - M. Fišer [-] , P. Kuchta [-] , J. Kubát [-] (46. J. Soukup [-] ) , P. Novotný [-] - P. Fialka [-] , K. Látera [-] (46. M. Chalupa [-] ) , M. Klofáč [-] , K. Stránský [-] - R. Němec [-] , P. Nechvátal [-] (55. T. Teplan [-] ) -

TJ Sativa Keřkov
M. Matějka [-] - L. Dobrovolný [-] (55. D. Paul [-] ) , D. Wasserbauer [-] , P. Pavlík [-] , V. Jeřábek [-] - J. Šuška [-] , M. Zvolánek [-] , M. Pavlík [-] , P. Čejka [-] - J. Svoboda [-] , A. Kunc [-]

Hráči zápasu: P. Nechvátal , R. Němec - J. Svoboda .
Místo: Havlíčkův Brod. Počet diváků: 44. Rozhodčí: Ondráček Milan - TŮMA Tomáš (N), KRÁTKÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Richard Kubát
Tip experta: výhra domácích

Brodské céčko patří o nějakou tu soutěž výš. Keřkov si domů odveze pěkný ranec.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích