1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šokující výhra Golčova Jeníkova v Přibyslavi


Branky


16

Golčův Jeníkov byl před zápasem v Přibyslavi jasným outsiderem, favorita však dokonale zaskočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle dvoubrankové vedení hostí

Na Golčův Jeníkov by si před zápasem v Přibyslavi vsadil málokdo. Tím spíš, že do Přibyslavi  přijeli jeníkovští v poslepované sestavě včetně toho, že v bráně musel zaskočit hráč z pole – Zelený. Po úvodním rozkoukávání začali mít hosté více ze hry. Již ve 14. minutě se dokázali dostat do vedení, když využili chybu přibyslavské obrany. Odražený míč nechali domácí obránci trestuhodně propadnout do prostoru penalty, kde ho uklidil do branky Fendrych. Hosté pokračovali v aktivní hře, domácí odpovídali pouze dlouhými nakopávanými míči, k vidění nebyla žádná mezihra, na což u šikovných přibyslavských hráčů nejsme příliš zvyklí.  K vidění bylo po jedné velké šanci na každé straně, do poločasu pak zvládli ještě jednou udeřit hosté, když se ve 41. minutě prosadil Šulc.

Tlak domácích kýžené srovnání nepřinesl

Ve druhém poločase se domácí prezentovali trochu zlepšeným výkonem, nicméně stále hráli pod svoje možnosti. Nebezpečno před brankou Zeleného bylo pouze po sérii rohů a standardních situací, k žádné vyložené tutovce to však nevedlo. Naopak hosté mohli následně zvýšit na rozdíl tří branek, avšak proti byl domácí brankář Zvolánek. Zhruba deset minut před koncem se hosté zatáhli a bránili nadějný náskok. Dostali se pod tlak, který vyústil ve snížení, když se po rohovém kopu prosadil Sedlák. Avšak zanedlouho se z obležení vyprostil Svoboda a svůj brejk zakončil přesně. Stanovil tak konečný stav zápasu na 1:3. Laxní Přibyslavské béčko pokračuje v nedobrých výsledcích, zatímco Jeníkov se překvapivou výhrou vyhrabal ze dna na předposlední pozici v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Jiří Stejskal, záložník: Náš přístup? Hrůzostrašný. Byli jsme laxní a soupeři jsme darovali tři body. Pokud budeme hrát takhle, v okrese už nikoho neporazíme.

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulce, útočník: Bylo to bojovné utkání, nám se dařilo proměňovat šance. Z naší strany to byl tuhý boj o záchranu v okresním přeboru.



Sestavy


SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - M. Ondra [-] , P. Flekal [-] , M. Růžička [-] (84. T. Sedlák [-] ) , M. Novák [-] (46. P. Málek [-] ) , M. Pátek [-] , J. Stejskal [-] , T. Kalenda [-] (46. A. Homolka [-] ) , J. Imramovský [-] , D. Tvrdík [-] , J. Jirásek [-]

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
M. Zelený [-] - P. Dobrý [-] (84. V. Svoboda [-] ) , S. Šulc [-] , L. Dvořák [-] , P. Váňa [-] , T. Koten [-] , J. Fendrych [-] , J. Miřácký [-] , V. Koubek [-] , D. Novotný [-] , M. Satrapa [-]

ŽK: 79. J. Imramovský - 48. P. Dobrý .
Hráči zápasu: M. Zelený , J. Fendrych .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Beránek Jiří - HAVLÍČEK Radek (N), FOREJT Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Richard Kubát
Tip experta: výhra domácích

Ačkoli se Golčův Jeníkov na jaře zvedá a mně se líbil styl hry, kterým se u nás na Lipnici prezentovali, tak v tomto zápase žádný bod nezískají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích