3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2018 18:00

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetá Dlouhá Ves přejela Vísku


Branky


14

Dlouhá Ves povrdila výbornou formu a poradila si s Vískou, která je spíše specialistou na domácí terén

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Víska měla více šancí, o půli však prohrávala o dvě branky

Dlouhá Ves v poslední době válcuje každého, kdo se jí postaví do cesty, avšak do zápasu vstupovala s několika absencemi v sestavě. Víska je expertem na domácí hřiště, venku se jí již tolik nedaří, nicméně do zápasu vstoupila skvěle. Kontrolovala hru, udávala její tempo, vytvářela si šance, které však neproměňovala. Úder přišel trochu překvapivě na druhé straně, když se prosadil J. Lukačina, který se po dlouhem autu dostal na zadní tyči k dorážce. Pak si hosté opět vytvořili několik vykložených šancí, asi největší po kombinaci Kufra s Málkem, ale Málek střílel těsně vedle tyče. O chvíli později se dostal k odraženému míči Šlechta, avšak jeho pokus letěl jen nad břevno Vošického branky. Nedáš dostaneš, a tak opět udeřili domácí a to Svoboda, který se prosadil střelou k tyči Lukešovy branky. To se stalo ve 30. minutě zápasu. Druhý gól dodal domácím klid na kopačky a převaha Vísky již do konce poločasu nebyla patrná. Do půle už se skóre na světelné tabuli nezměnilo.

Domácí drama nepřipustili, naopak zvýšili náskok

Druhý poločas začali hosté aktivně a věřili, že ještě můžou utkání zvrátit. Ale jejich pokusy netrefovaliy branku domácích. Poté hosté vystřídali a byli nuceni hru více otevřít. To nahrávalo domácím na brejky, jeden z nich bleskurychle  využil nejlepší hráč domácích Pospíchal, když potáhl míč sám až do vápna, kde předložil do prázdné branky nabíhajícímu Svobodovi, který vstřelil svou druhou branku v utkání a zvýšil již na rozdíl tří branek.  Tímto gólem bylo prakticky po zápase.  Snahy hostí o vyrovnání většinou končily kolem vápna na obraně domácích. Za zmínku stojí snad ještě střela Kufra z úhlu, se kterou si gólman Vošický poradil. Utkání se v poklidu dohrávalo do konce, těsně předtím, než sudí naposledy zapískal do píšťalky, měli domácí ještě jednu slibnou příležitost, která však skončila na břevně. Výsledkem zápasu tak bylo skóre 3:0 a přiblížení se Dlouhé Vsi Vísce na rozdíl jediného bodu v tabulce okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Pavel Pospíchal, útočník: Před zápasem to nevypadalo moc dobře, protože nám chybělo několik hráčů ze základní sestavy včetně brankáře. Limitovalo nás ještě pár zranění, tak jsme nastupovali v celkem rozhozené sestavě. Ale v průběhu zápasu to nebylo tolik znát, šance a otevřený fotbal byl na obou stranách. V prvním poločase měli hosté více šancí na vstřelení golu, ale naštěstí pro nás je neproměnili. Nám se povedlo dát dva goly a více uklidnit hru, druhý poločas se hrálo spíše na úrovni hřiště. Potom se nám podařilo po pěkné kombinaci vstřelit třetí gól. Před koncem zápasu se nám podařilo nastřelit ještě břevno, ale jinak už byla hra více rozkouskovaná a moc šancí se nevytvářelo ani na jedné straně.

Sokol Víska z.s.
Lukáš Málek, záložník: Myslím si, že jsme byli Dlouhé Vsi vyrovnaným soupeřem, v první půli snad i o něco lepší, Ale domácí byli produktivnější, když využili téměř všechny tutovky, které měli. Nám se nepovedlo navázat na produktivitu z minulého zápasu a na to jsme doplatili. Dlouhá Ves na úzkém hřišti chyby trestá, jelikož má velmi dobře rychlostně laděné hráče.



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
D. Vošický [-] - M. Kunášek [-] , R. Hranický [-] (48. M. Henzl [-] ) , O. Svoboda [-] (87. M. Henzl [-] ) , N. Vojta [-] , J. Lukačina [-] , T. Němec [-] , P. Šrámek [-] , M. Lukačina [-] (85. F. Kotouč [-] ) , P. Pospíchal [-] (79. J. Polák [-] ) , V. Cibulka [-]

Sokol Víska z.s.
Z. Lukeš [-] - L. Fikar [-] , R. Sadílek [-] (48. J. Procházka [-] ) , L. Málek [-] , P. Lacina [-] , R. Hýbl [-] (31. M. Benák [-] ) , D. Kufr [-] , M. Houdek [-] , J. Krupička [-] , R. Sadílek [-] , J. Šlechta [-]

ŽK: 63. M. Lukačina , 73. J. Lukačina - 27. L. Fikar .
Hráči zápasu: P. Pospíchal , O. Svoboda .
Místo: Dlouhá Ves. Počet diváků: 75.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Dolejš

Expert: Richard Kubát
Tip experta: výhra domácích

Dlouhá Ves neprohrála již 5 zápasů v řadě, takže předpokládám, že tuto šňůru bude chtít na domácím hřišti ještě natáhnout a zároveň se bodově téměř dotáhnout na Vísku.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích