3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 15:00

20.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav tvrdě narazila ve Věžnici


Branky


12

Přibyslavské béčko v pohodě proplouvá sezónou, Věžnice však na jaře hraje skvělý fotbal a jen tak někdo si na ni nepřijde. Zásluhou hattricku Jana Prokeše dokázala Věžnice Přibyslav porazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení domácích do půle

Věžnice umí využít svého vyššího trávníku. Její hra spočívá v dlouhých nakopávaných balonech a vyhrávání tvrdých osobních soubojů k čemuž hezký pažit nepotřebuje. Naopak přibyslavští technici, se snažili hrát po zemi a s terénem se spíše prali. Jediná branka první půle padla po dvou sporných situacích. Nejprve nebyl zapískán podezřelý souboj, po kterém se na zemi ocitl přibyslavský hráč, naopak na druhé straně již faul pískán byl. Hostující hráči byli zlostí bez sebe. O to více pak, když z následné standardní situace inkasovali zásluhou Prokeše. Hosté se poté snažili vyrovnat, dostali se i k samostatnému úniku, avšak míč skončil vedle Drahošovy branky. Do kabin tak týmy odešly za stavu 1:0 pro domácí.

Domácí si vítězství pohlídali

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry jako půle první. Přibyslavští se snažili držet balon a kombinovat, jejich režie se ovšem začala hroutit poté, co Prokeš v 53. minutě využil nedostatečného odkopu brankáře Zvolánka a zakončil skoro do prázdné brány. Poté hosté hru otevřeli a po úniku po lajně a následném centru inkasovali třetí gól. Branka padla v 57. minutě a střelcem nemohl být nikdo jiný než Prokeš, který tak zkompletoval svůj hattrick. Za dalších deset minut se Prokeš zapsal do análů tohoto utkání opět, tentokrát již neslavně. Byl totiž po druhé žluté kartě vyloučen. Přibyslavským se podařilo Věžnici zmáčknout, avšak jejich koncovka se se štěstím nepotkala a nebylo jim přáno dán ani čestný gól. Domácí tak zvítězili v poměru 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Vyrovnaný zápas. My jsme na rozdíl od hostů dokázali využít šance.

SK Přibyslav B
Jakub Sibera, záložník: Zápas ovlivnil kopcovitý terén a vysoký trávník, hrůza děs. Dále také rozhodčí - ovlivnili situaci před prvním naším inkasovaným gólem, červená karta pro soupeře byla podle mě taky nepochopitelná. Vrcholem bylo, když o přestávce na občerstvení hlavní sudí vysvětloval pomeznímu, kdy má mávat ofsajd... Vázli jsme v koncovce a proto jsme prohráli.



Sestavy


SK Věžnice
D. Drahoš [-] - S. Šimoníček [-] , P. Mottl [-] , T. Klement [-] (34. P. Beneš [-] ) , J. Prokeš [-] , J. Francálek [-] , A. Drahoš [-] , V. Kunc [-] , O. Prokeš [-] , D. Cakl [-] , M. Fikejz [-]

SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - M. Pátek [-] , P. Flekal [-] , J. Stejskal [-] , T. Kalenda [-] , J. Sibera [-] , P. Málek [-] , J. Imramovský [-] , D. Tvrdík [-] , J. Jirásek [-] , M. Ondra [-]

ŽK: 62. J. Prokeš , 86. O. Prokeš - 58. D. Tvrdík . ČK: 67. J. Prokeš .
Hráči zápasu: J. Prokeš - J. Stejskal , J. Jirásek .
Místo: Věžnice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Marek Satrapa
Tip experta: výhra hostů

Tady bych se spíš více přikláněl k výhře Přibyslavi. Myslím si, že si hosti pojedou pro jasnou výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů