Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Přibyslavi


Branky


5. J. Prchal , 10. L. Červený (vl.) , 24. A. Vostál , 32. J. Sibera , 36. A. Vostál , 40. M. Pátek , 60. M. Pátek , 84. D. Tvrdík , 88. T. Kalenda - 5. D. Prášek , 45. J. Neuvirth (p.) , 56. D. Prášek , 63. J. Matějka
12

Příbyslavské béčko splnilo úlohu favorita proti Okrouhlici. K vidění bylo hned třináct branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle v podstatě rozhodnuto

Okrouhlice nepřijela do Přibyslavi v kompletní sestavě a absence nedokázala vynahradit ani žádným nadprůměrným nadšením. Přesto se jí podařilo jít do vedení, v 5. minutě totiž první šanci zápasu proměnil Prášek, který využil chybu domácí obrany. Vzápětí se však stejná situace opakovala na druhé straně, vyrovnával Prchal. Přibyslav poté získala územní převahu a hrálo se v podstatě na jednu bránu, což přinášelo domácím gólové odměny. V 10. minutě si nešťastný vlastní gól vstřelil Červený, ve 24. minutě skóroval Vostál. Když po půlhodině hry udeřili Sibera a opět Vostál, s hosty to začínalo vypadal velmi bledě, navíc se zdálo, že jim docházejí síly po fyzické stránce. Ve 40. minutě zvyšoval na rozdíl pěti branek Pátek. Domácí poté začali hrát lehkovážně vzadu, z čehož pramenila chyba, kterou musel domácí obránce řešit faulem v pokutovém území. K exekuci se postavil brankář okrouhlických Neuvirth a nemýlil se. Gól do šatny ze 45. minuty znamenal kosmetickou úpravu skóre na 6:2.

Domácí senzaci nepřipustili, další navýšení brankového rozdílu

Druhý poločas nabídl úplně stejný obraz hry jako ten první. Vyčerpaní hosté byli pod tlakem, bránili se v jedenácti lidech a jejich jedinou nadějí byly útoky z brejků do lehkovážné domácí obrany. Po jednom z ních se v 56. minutě prosadil svým druhým gólem v zápase záložník Prášek, již o čtyři minuty později včak opět zvyšoval domácí Pátek. Hosté v sobě však ještě našli dostatek síly ke svému poslednímu gólu v zápase, který vstřelil Matějka. Pak se již nic podstatného neudálo až do samotného závěru zápasu kdy na konečných 9:2 upravili stav utkání Tvrdík a střídající Kalenda.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav B
Jiří Stejskal, hrající trenér: Kvalita zápasu nebyla nic moc, i když co se týče počtu gólů, diváci si přišli na své. Hra odrážela současný stav okresního přeboru, kdy se hraje spíše nakopávaná, než kombinační hra. Pár hráčů sice vyniká, přejde třeba přes tři soupeře, ale protože jim nikdo nepomůže, tak stejně ztroskotá.

TJ Sokol Okrouhlice
Jakub Neuvirth, brankář: Bohužel do Přibyslavi jsme jeli opět ve značně poslepované sestavě a to se promítlo do výsledku. Ve finále můžeme byt rádi,ze jsme nedostali tech gólů 20. Jediným pozitivem jsou čtyři vstřelené branky, ale to stejně na výsledku nic moc nemění.



Sestavy


SK Přibyslav B
J. Zvolánek [-] - J. Sibera [-] , P. Málek [-] (85. T. Kalenda [-] ) , J. Imramovský [-] , A. Vostál [-] , D. Tvrdík [-] , J. Jirásek [-] (46. P. Flekal [-] ) , M. Ondra [-] , M. Pátek [-] , J. Prchal [-] (77. J. Stejskal [-] ) , R. Musil [-]

TJ Sokol Okrouhlice
J. Neuvirth [-] - M. Vydrář [-] , M. Strašil [-] , L. Červený [-] (35. J. Švec [-] ) , P. Čejka [-] - D. Prášek [-] , J. Beránek [-] , M. Med [-] , V. Strašil [-] - P. Beránek [-] , J. Matějka [-]

ŽK: 45. J. Sibera , 71. M. Ondra .
Hráči zápasu: A. Vostál - D. Prášek .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 92.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Adam Vostál
Tip experta: výhra domácích

Nic jiného než výhru nebereme :D

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích