1:1
(1:1)
29. S. Šulc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza týmů ze spodku tabulky


Branky


11

Lipnice i Golčův Jeníkov se pohybují ve spodní polovině tabulky a tento zápas braly oba týmy jako vhodnou příležitost ke zlepšení svého chudého bodového zisku. Po zajímavém zápase se týmy rozešly smírně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní začátek a po gólu na každé straně

Zápas začal nervózně, zhruba do 20. minuty si ani jeden tým nebyl schopen vytvořit pořádnou brankovou příležitost. Poté však začali hrál lépe hosté a uzamykali chybující domácí obranu stále blíže brance. Tvrdý pokus Jelínka ještě Pospíšil vyrazil na akci ze 29. však nestačil Hosté využili rychlého brejku, míč posunuli Šulcovi, jenž zabíhal ze strany totálně nezpozorovaný bránícími hráči a pohodlně zasunul balon do odkryté branky. Domácím se pak podařilo zvednout hlavy zlepšit svůj herní projev. Plody to neslo brzy, byly jimi nadějné situace před hostující brankou. Nejprve se hned dva domácí hráči ocitli sami před brankářem Skalou, který si předtím špatně vyměnil míč se stoperem, ale neuspěli. Poté již přišla vyrovnávací branka z kopačky Rosenberga. To bylo do poločasu vše.

 

Vyhrát mohly oba týmy

Druhá půle nabídla mnohem atraktivnější podívanou než dějství první. Hráčům to začalo lepit, byly vidět přesnější pasy, přihrávky i střely. Paradoxně však již žádná branka nepadla. Oba týmy měly dvě velmi dobré možnosti. Nejprve hosté zakončovali rychlou akci tvrdou střelou do tyče, načež po pár minutách opět chybovala hostující obrana. Míč, který si vyměňoval brankář s obránci vystihli domácí útočníci, Rosenbergův lob však skončil těsně nad. Závěr zápasu se již hrál dosti otevřeně. Jeníkov byl blizoučko gólu, když zahrával sérii rohových kopů. Po jednom z nich již míč mířil do sítě, na čáře ho však vyhlavičkoval Bláha. V samém závěru pak vypálil ze střední vzdálenosti Rosenberg, jeho střela však pouze lízla břevno. Ihned poté Beránek naposled zapískal, a zápas tak skončil 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš, obránce: Do zápasu jsme vstupovali s velkými obavami, protože jsme měli spoustu absencí a tak tak jsme dali dohromady mančaft. Sice jsme nevyhráli, ale remízu bereme. Důležité pro nás je, že Golčák, který je v tabulce pod námi se nám bodově nepřiblížil.

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, útočník: Do vstřeleného gólu jsme byli lepší, pak Lipnice vyrovnala hru a srovnala. Ve druhém poločase mohly vyhrát oba týmy, nakonec to skončilo zaslouženou remízou.



Sestavy


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
V. Pospíšil [-] - B. Černý [-] , R. Kubát [-] - T. Horák [-] , P. Dolejší [-] - O. Šima [-] , Z. Rosenberg [-] , A. Bláha [-] - J. Dolejš [-] , T. Procházka [-] (61. P. Fišer [-] ) , P. Bárta [-]

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
V. Skala [-] - M. Zelený [-] (78. P. Prodaniuk [-] ) , S. Šulc [-] , L. Dvořák [-] , D. Jelínek [-] , T. Koten [-] , D. Skála [-] (80. J. Fendrych [-] ) , J. Miřácký [-] , P. Váňa [-] (65. D. Karlík [-] ) , D. Novotný [-] , M. Satrapa [-]

ŽK: 21. J. Dolejš .
Hráči zápasu: P. Dolejší , Z. Rosenberg - S. Šulc , J. Miřácký .
Místo: Lipnice nad Sázavou. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Beránek Jiří - MUZIKÁŘ Ondřej, FRÝDL Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Adam Vostál
Tip experta: výhra domácích

Trápící se Golčův Jeníkov bohužel neuspěje ani v Lipnici která se pomalu výsledkově zvedá.

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů