2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keřkov sahal po prvním vítězství, nakonec však skončil opět bez bodu


Branky


49. M. Sobotka , 69. A. Kunc - 40. P. Janů , 86. K. Makovec , 90. J. Matěna
14

Keřkovu se v letošní sezóně vůbec nedaří a proti favorizovanému Kožlí se mu moc nadějí nedávalo. Domácí však překvapivě vedli až do samého závěru zápasu, kdy Kožlí nejen že vyrovnalo, ale dokonce stav utkání otočilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení hostů do půle

Domácí do utkání vstoupili překvapivě dobře a s Kožlím, velkým favoritem, dlouho drželo bezgólový stav. První branku hostí vstřelil až ve 40. minutě Janů jenž se nejlépe zorientoval v pokutovém území Keřkova. Dostal se k odraženému míči z centru a uklidil ho do prázdné brány. Ve 28. minutě došlo k potyčce mezi domácím  Svobodou a hostujícím Pokorným. Oba hráči byli následně vyloučeni. Do poločasu už další branka nepadla. Hosté sice dle předpokladů vedli, situace domácích však nebyla nikterak beznadějná.

Keřkov už doufal v první jarní body, nakonec byl však opět poražen

Keřkov se ve druhém poločase prezentoval zlepšeným výkonem a jeho snaha byla korunována úspěchem již ve 49. minutě. Domácí využili menších rozměrů svého hřiště, podařilo se jim hodit aut přímo před branku Kožlí, tam míč propadl, pro Kožlí nešťastně se odrazil a nakonec skončil v síti zásluhou Sobotky. Keřkov nepolevoval a za dalších dvacet minut se mu podařilo otočit skóre. Kožlí si totiž vstřelilo vlastní gól. Domácí pak delší dobu vedli a jistě již pomýšleli na tříbodový zisk, avšak v 86. minutě se po standardní situaci hlavou do šibenice trefil Makovec a v nastaveném čase domácí srazil na kolena obrat dokonávající Matěna. Kožlí si tak připsalo předpokládané body, ačkoli tentokrát se rozhodně nerodily lehce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sativa Keřkov
Lukáš Dobrovolný, obránce: Ahoj, zrovna o tomhle zápase se mi těžko něco povídá, jelikož 3 body byly snad nejblíže za celou letošní sezónu. Trápíme se hlavně střelecky a to je dle skóre vidět. Hrálo se doma a vcelku to byl i koukatelný zápas (z pohledu fanoušků) a mě i bavil, Sice jsme o půlce prohrávali 0:1, ale věděli jsme, že máme na víc a proto jsme zápas v druhé půli ovládli a skóre obrátili. Vůbec nedokážu popsat ten náš zkrat ke konci zápasu, tohle by se stávat prostě nemělo a měli jsme ten výsledek už podržet, ale bohužel realita i smůla, která se nás i nadále drží celou tuto sezónu, zaúřadovala...tudíž jsme nešťastně opět prohráli. Zklamali jsme nejen sebe, ale i diváky, kteří už věřili v první 3 body, nakonec z toho nebyl ani ten bod. Škoda.

SK Kožlí
Martin Radoš: Zápas se hrál na tvrdém až betonovém hřišti. Terén byl také plný drnů. Sice jsme nehráli dobře, avšak povedlo se nám nakonec zvítězit.



Sestavy


TJ Sativa Keřkov
V. Prchal [-] - D. Paul [-] , L. Dobrovolný [-] , P. Pavlík [-] , V. Jeřábek [-] (70. F. Kunc [-] ) - M. Sobotka [-] , M. Smejkal [-] (87. H. Wah [-] ) , M. Zvolánek [-] (7. M. Pavlík [-] ) , J. Šuška [-] - J. Svoboda [-] , A. Kunc [-]

SK Kožlí
M. Šafařík [-] - P. Cicvárek [-] , P. Procházka [-] (82. T. Bělohradský [-] ) , A. Příhoda [-] , K. Makovec [-] - J. Matěna [-] , M. Geher [-] , J. Makovec [-] , M. Pokorný [-] - P. Janů [-] , J. Smítka [-] -

ŽK: 36. V. Jeřábek . ČK: 28. J. Svoboda - 28. M. Pokorný .
Hráči zápasu: P. Pavlík .
Místo: Keřkov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Dolejš

Expert: Jaroslav Dočkal
Tip experta: výhra hostů

Kožlí hraje dobře a vzhledem k tabulkovým předpokladům jasně vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů