Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice se držela statečně, z Brodu však odjíždí bez bodového zisku


Branky


12

Brodské céčko deklasuje jednoho soupeře za druhým, nakonec ho nepřekvapila ani Věžnice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení domácích do poločasu

Zápas se hrál v horkém sobotním odpoledni. Favorizovaní domácí do zápasu nevstoupili zrovna aktivně a dokonce za to byli i gólově potrestání. Ve 14. minutě se z přímého kopu podařilo otevřít skóre zápasu Chalupníkovi. Brodským se však ještě do poločasu podařilo stav zápasu otočit. Po půhodině hry vyrovnal nejlepší třelec soutěže Tůma, za malou chvíli už domácí vedli zásluhou Nechvátala. Do poločasu to bylo, co se brankových událostí týče, vše.

Věžnice srovnala, ale nakonec stejně odjela bez bodu

Ve druhém poločase hosté přidali na důrazu a jejich snaha přinesla ovoce v 60. minutě, kdy se podařilo na průběžných 2:2 srovnat Prokešovi. Domácí jsou však velmi zkušeným týmem a překvapení nepřipustili ani tentokrát. Gól v brance Věznice, o který se postaral v 83. minutě Němec, znamenal další plný bodový zisk pro brodské. Věznice zde sice obvyklý gólový příděl jako ostatní týmy a Brodu byla důstojným soupeřem, nicméně domů se vrací bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod C
Petr Kuchta, záložník: Byl to špatný zápas z obou stran, nikomu se nechtělo běhat. Nakonec jsme vyhráli a řekl bych, že zaslouženě, ale kdyby to byla remíza, soupeř by si to docela zasloužil.

SK Věžnice
Marek Chalupník, obránce: Neproměňovali jsme šance a to nás stálo bod, možná i tři.Chodili jsme sami na brankáře, nebo tři na jednoho...



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod C
S. Duben [-] - M. Fišer [-] , P. Kuchta [-] , J. Soukup [-] , P. Novotný [-] - K. Stránský [-] , T. Tůma [-] , P. Fialka [-] (34. M. Chalupa [-] ) , J. Kubát [-] - P. Nechvátal [-] (87. M. Cakl [-] ) , R. Němec [-] -

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - P. Mottl [-] , J. Enderle [-] , J. Prokeš [-] , M. Chalupník [-] , S. Šimoníček [-] , D. Cakl [-] , O. Prokeš [-] , M. Fikejz [-] , M. Drahoš [-] , R. Tecl [-]

ŽK: 56. K. Stránský - 17. P. Mottl , 35. R. Tecl , 76. M. Drahoš .
Hráči zápasu: R. Tecl , S. Šimoníček .
Místo: Havlíčkův Brod. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Beránek Jiří - NEUVIRTH Jakub, BLAŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Jakub Neuvirth
Tip experta: výhra domácích

Broďáci jsou na své „umělce“ takřka k neporažení a nepočítám s tím,že by bylo v silách Věžnice toto změnit. Myslím si,že kombinační hra brodu nebude hostům svědčit a domů pojedou s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích