Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá si vítězství vzít nenechala


Branky


12

Poté co Světlá v minulém kole v závěru senzačně přišla o tříbrankový náskok, čekal na ni další bojovný tým ze dna tabulky - Hněvkovice. Tentokrát však Světlá obstála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení Světlé do poločasu

Hněvkovice přijely doSvětlé ve značně oslabené sestavě. Jedním z náhradníků byl i brankář Jan Rajdl, který již ve 4. minutě lovil míč ve vlastní síti. Branku měl na svědomí Kořínek po Šmídově přihrávce. Poté následovala dvacetiminutová pasáž hry, kdy domácí jasně dominovali. Zasypávali Rajdla střelami, ten se však překonával. V polovině první půle se hra začínala pomalu vyrovnávat a tento proces vyústil ve 35. minutě ve vyrovnání Hněvkovic. První jejich vážnější příležitost využil dorostenec Vavrla. Nerozhodný výsledek však hosté do poločasu neudrželi. Po standardní situaci ze 42. minuty, kterou zahrával Petrus, se k míči dostal Dibelka, otočil se kolem obránce a vrátil domácím vedení o jednu branku. Za tohoto stavu se týmy odebraly do kabin.

Světlá závěr zvládla

Nástup do druhé půle vypadal pro bojující hosty slibně a proti favoritovi se drželi. Ranou pro ně byla situace z 58. minuty, kdy inkasovali po druhé brance Dibelky. Za zmínku stojí, že asistentem mu byl šestnáctiletý mladíček Skalický, který nastoupil tři minuty předtím do svého vůbec prvního zápasu za dospělé a gólová přihrávka byla jeho prvním dotykem s míčem v zápase. Domácí nehodlali připustit jakékoliv překvapení a do svého soupeře dále bušili. Gólově však vycházeli dlouho naprázdno. Navíc se jim zranil nejlepší hráč Dibelka, poté co se srazil se spoluhráčem Marešem. Převahu Světlé pečetil v závěru zápasu brankou Šmíd a domácí tak Hněvkovice porazili pohodlným rozdílem 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, záložník: Byli jsme jednoznačně fotbalovějším týmem,bohužel jsme se podobně jako minulý týden trápili v zakončení, jinak by byl brankový rozdíl výraznější.

TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, sekretář: Do Světlé jsme přijeli hodně oslabení. Světla šla do vedení z první akce a prvních dvacet minut byla jednoznačně lepší. Od poloviny poločasu jsme vyrovnali hru a vyrovnali jsme po pohledné akci. Na začátku druhé půle byla hra vyrovnaná, rozhodl třetí gól, který padl po naší velké chybě. Poté si již Světlá zápas pohlídala, v závěru přidala čtvrtou branku a zaslouženě zvítězila.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - M. Šimek [-] , M. Šmíd [-] , J. Kořínek [-] , L. Dibelka [-] (85. T. Hradecký [-] ) , J. Staněk [-] , c. Phan [-] (55. A. Skalický [-] ) , L. Filipský [-] , O. Vacek [-] , M. Petrus [-] , M. Vaňkát [-]

TJ Sokol Hněvkovice
J. Rajdl [-] - M. Večeřa [-] (66. Z. Rajdl [-] ) , O. Šťastný [-] - J. Těšínský [-] , L. Vavrla [-] , M. Pajer [-] - M. Nulíček [-] , J. Šťastný [-] - P. Rajdl [-] , V. Mareš [-] , J. Vošický [-]

Hráči zápasu: M. Vaňkát , L. Dibelka - L. Vavrla , J. Rajdl .
Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Ondráček Milan - SYNECKÝ Jan, SOCHOR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Jakub Neuvirth
Tip experta: remíza

Tady to vidím, na remízu. Mám pocit, že bojovné Hněvkovice konečně zabodují. Uvidíme zda se Světlá poučí z lehkovážné ztráty posledního zápasu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích