Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvkovice silnějšímu Kožlí vzdorovat nevydržely


Branky


10

Derby ledečska bylo na programu 16. kola. Do Hněvkovic, které ženou fanatičtí fanoušci zavítalo Kožlí a zápas sliboval bouřlivou a napínavou podívanou, což i splnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bitva, jak má být. Hosté si vypracovali jednobrankové vedení

Do zápasu vstoupili skvěle hosté z Kožlí, kteří se ujali dvoubrankového vedení. Slepené góly Janů a Pokorného z 21 a 23. minuty znamenaly pro domácí Hněvkovice značné komplikace. Domácí se však rozhodně nevzdávali a ještě do poločasu se jim podařilo snížit, když si střelu Šťastného do vlastní sítě srazil obránce hostí. Hra probíhala tak, jak se na pořádné derby sluší a patří. Bojovně, tvrdě a za doprovodu nažhavených fanoušků.

Kožlí rozhodlo v závěru zápasu

Druhý poločas byl velmi vyrovnaný. Domácí Hněvkovice favorizovaného soupeře kousaly a bojovaly o nadějný výsledek. Přestože v 78. minutě dal svou druhou branku v utkání hostující Janů, jenž zvyšoval na 1:3, domácí zbraně nesložili a v 83. minutě odpověděli brankou Vavrly. Kožlí, před zápasem pokládané za jasného favorita, si vítězství pojistilo až v samém závěru. V 92. minutě pečetil na konečných 2:4 Pokorný. Přestože mnozí od tohoto zápasu očekávali brutální řež, nakonec byly uděleny jen tři žluté karty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, sekretář: Bojovně utkání,kde nebylo k vidění mnoho kombinaci. Zejména ve druhé půli se Hněvkovice zlepšily a byly nepříjemným soupeřem favoritovi. Rozhodl nejlepší hráč Pokorný.

SK Kožlí
Miloš Březina, sekretář: Zápas v režii Kožlí a to jak výsledkové, tak především herně. Domácím vyhovovalo nerovné hřiště. Rozhodla hráčská kvalita Kožlí. Chválím Martina Pokorného, který vyčníval nad ostatními.



Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
M. Peroutka [-] (74. J. Rajdl [-] ) - O. Šťastný [-] , M. Večeřa [-] (70. L. Vavrla [-] ) , P. Končel [-] (75. Z. Rajdl [-] ) - J. Těšínský [-] , M. Pajer [-] - J. Šťastný [-] , M. Nulíček [-] - J. Rajdl [-] , J. Vošický [-] , V. Mareš [-]

SK Kožlí
M. Šafařík [-] - P. Cicvárek [-] (46. D. Mikula [-] ) , A. Příhoda [-] , V. Šťastný [-] , K. Makovec [-] - L. Pešek [-] (40. P. Plesl [-] ) , J. Matěna [-] , J. Makovec [-] , M. Geher [-] - P. Janů [-] (84. J. Smítka [-] ) , M. Pokorný [-] -

Hráči zápasu: M. Pokorný .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vojtíšek Radek - ZELENKA Jan, PEŘINA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Milan Šmíd
Tip experta: výhra hostů

Škoda, že tento zápas neuvidím. Bude to řežba a pro diváky divoký zápas. Zažili jsme tam minule rvačku, červený a další nefotbalové věci. Do toho je to „derby“ ale přeji to klukům z Kožlí. Hněvkovice dostávají hodně gólů a Kožlí má zase druhý nejlepší útok v okrese.

redakce fotbalunas.cz

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů