2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2018 15:00

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetá Věžnice narazila ve Světlé


Branky


0

V dohrávce 15. kola se střetla Věžnice se Světlou B. Věžnice sbírá body jako na běžícím páse, přistání na světelském letišti však bylo tvrdé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo již v prvním dějství

Světlá na soupeře vlétla velmi zhurta. Vytvářela si obrovské přiležitosti, statistici napočítali hned osm obrovských tutovek. Dostávali se do nich především Uhlíř a Šimek, většinou se jednalo o samostatné úniky proti brankáři Drahošovi. Uhlíř se Šimkem zcela dominovali, hostující obrana chvílemi nevěděla, kde jí hlava stojí. Gólové vyústění tohoto tlaku však přišlo až těsně před přestávkou. Ve 40. minutě po výborném pasu Čížka vystřelil Uhlíř a z dorážky se prosadil Kořínek. Těsně před přestávkou po přihrávce Filipského šel sám na bránu Šimek a podél golmana dal gól. Věžnice hrozila pouze tvou tradiční zbraní - rohovými kopy. Po jednom z nich napálil Francálek odražený balon do tyče. Po dalším se musel vytáhnout domácí golman proti střele A. Drahoše. To bylo z první půle vše.

Druhá půle bez branek

Do druhé půle vstoupili domácí také aktivněji, ale už žádné šance neproměnili. Hosté naopak mohli utkání zdramatizovat v poslední čtvrthodince. Střídající vysoký útočník M. Drahoš se ocitl dvakrát sám před domácím brankářem, ale ani jednou netrefil zařízení. Na druhé straně se také střídající hráč, - Dibelka, dostal do dvou slibných příležitostí, ale též se prosadit nedokázal. V samotném závěru se ocitl před prázdou bránou věžnický Beneš, ale minul. Zápas tak skončil vítězstvím Světelského béčka v poměru 2:0. Pro žádný z týmů tento výsledek neznamená nic jiného než setrvání v klidném středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, záložník: Měli jsme mnohem více šancí, ospalý soupeř chvílemi nevěděl, co má dělat. Hlavně v první půli. Zápas skončil 2:0, ale brankový rozdíl měl být výraznější. Tolik spálených šancí by nás v příštích zápasech mohlo mrzet.

SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Nebyli jsme kompletní. Domácí nás od začátku kombinačně přehrávali. My jsme hrozili jen po rohových kopech. Zápas jsme mohli zdramatizovat v závěru, ale naši střelci minuli.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - P. Čížek [-] , J. Staněk [-] , J. Tvrdý [-] (60. c. Phan [-] ) , M. Pecha [-] , L. Filipský [-] , O. Vacek [-] , J. Kořínek [-] , M. Vaňkát [-] (50. J. Novák [-] ) , F. Uhlíř [-] (77. L. Dibelka [-] ) , M. Šimek [-] (87. T. Hradecký [-] )

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - T. Obořil [-] , J. Adamec [-] (63. R. Tecl [-] ) , M. Krupička [-] , P. Beneš [-] , P. Mottl [-] , J. Francálek [-] (63. M. Drahoš [-] ) , A. Drahoš [-] , V. Kunc [-] , D. Cakl [-] , M. Fikejz [-]

ŽK: 27. J. Staněk .
Hráči zápasu: J. Vácha , M. Šimek - J. Francálek .
Místo: Světlá nad Sázavou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kutil Petr - SYNECKÝ Jan, BLAŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.