Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jako na houpačce rozhodl Bohdalec ve druhém poločase


Branky


0

Bohdalec zahájil jarní část sezóny vítězstvím na domácím hřišti a stále živí šanci na postup do třetí třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase byl favoritem domácí Bohdalec, který dokázal během prvních 10 minut utéct na dvou brankové vedení. Po dalších neproměněných šancích Bohdalce přišlo vyrovnání.  Druhý poločas začal znovu lépe Bohlalec, který měl pár slibných šancí, ale skvělí golman Chyba držel hostující celek ve hře. V 68. minutě po velkém tlaku vstřelil Bohdalec branku a soustředil se již na obranu a když v 88. minutě přišla chyba od obrany hostů a domácí utekly znovu na dvou brankový rozdíl, tak bylo po zápase.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář (Bohdalec): Do zápasu jsme vstoupili s jasným cílem na domácím hřišti zvítězit. Po povedeném úvodu, kdy jsme po 10 minutách vedli 2:0 jsme přenechali aktivitu soupeři a dovolily mu vyrovnat. Zlepšeným výkonem v 2. poločase jsme dokázaly vstřelit 2 branky a zápas dotáhly k vítěznému konci.

TJ Sokol Herálec B
Josef Černý (Herálec B): Nastoupily jsme k zápasu proti Bohdalci. Za stavu 2:0 pro domácí tým, jsme dokázaly odpovědět vyrovnáním, ale ve druhé polovině jsme dostali 2 branky a po našich neproměněných šancích jsme prohrály. Ale i tak jsme s výkonem našeho celku spokojený.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Ambrož [-] , M. Kučera [-] , K. Skoupý [-] (68. R. Morkus [-] ) , T. Dostál [-] - J. Sklenář [-] (88. D. Skryja [-] ) , O. Follprecht [-] , P. Jaša [-] , L. Jaša [-] - O. Tulis [-] , S. Teml [-]

TJ Sokol Herálec B
M. Chyba [-] - B. Dostál [-] , M. Dostál [-] , J. Chyba [-] , M. Opluštil [-] - T. Litochleb [-] , P. Čejka [-] , M. Gregor [-] , F. Zástěra [-] (46. Z. Čtvrtníček [-] ) - J. Myška [-] , T. Fiala [-]

Hráči zápasu: J. Sklenář , J. Ambrož - M. Chyba .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.