2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan vydřel tři body


Branky


27. P. Cigan , 31. P. Cigan - 19. M. Kubinec , 32. J. Toma , 50. D. Trunkát
4

Nezvykle v neděli odpoledne náš tým cestoval na své další utkání do Hošťálkovic, kde ho čekalo velice náročná práce. Hošťálkovice, byly na Slovan velice dobře namotivované. Mimochodem šlo o souboj prvního se čtvrtým týmem tabulky, ačkoliv mezi oběma soupeři bylo propastných 24 bodů. Trenér Pavel Cirkl již mohl počítat do sestavy s Davidem Trunkátem, který si odpykal třízápasový trest za červenou kartu proti Krásnému Poli. Oproti minulému utkání proti Koblovu proběhlo v sestavě Slovanu k několika změnám. Utkání řídil talentovaný rozhodčí Daniel Novák. Na čarách měl velice zkušené asistenty Martina Němce a Daniela Priesola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních bylo jasné, že to nebude pro náš tým nic jednoduchého. Naší kombinačně hře vůbec nepřál i velice nerovný terén. Zápas byl převážně o osobních soubojích, kterých bylo v utkání velice hodně.

V 19. minutě se k míči někde 30 metrů od brány soupeře dostal Libor Bartoš. Míč si nachystal na svou pravou nohu a poslal do pokutového území nádherný, ale hlavně přesný centr, na který si naskočil Michal Kubinec a hlavou nedal brankáři domácích šanci. Byl to pro něj 3 gól v 2 zápasech. Skvělý počin na pravého obránce. Krásný centr a precizní hlavička. 0:1

Byl hlavně náš tým, který chtěl hrát fotbal. Domácí posílali pouze dlouhé míče na svého hrotového útočníka, což na naší obranu neplatilo. Ale ve 27. minutě to přišlo. Z levé strany poslal jeden z domácích hráčů dlouhou přihrávku vzduchem, který i díky silnému větru skončil za obranou Slovanu. Tam se k němu dostal Petr Cigan a přehodil našeho brankáře, který si nepočínal v této situaci určitě tak jak by chtěl. 1:1

Aby to nebylo málo o 4 minuty později přišel druhý úder domácích. Vše začalo nevinně. Honza Lindovský měl problém s dlouhým nákopem soupeře a odehrál jej do autu. Z následného vhazování se míč přes dva domácí hráče dostal až k Petru Ciganovi, který s míčem postupoval podél pokutového území. Obešel jednoho našeho obránce a vyslal střelu, která se od levé tyče odrazila za záda Honzy Janečky. Druhá branka Petra Cigana. Otočeno 1:2.

Neuběhla ani dvě minuty a Slovan přišel s velice důležitou odpovědí. Po kombinaci na pravé straně vyslal prudký centr Lukáš Ciesarik, který se od nohy jednoho z domácích obránců odrazil přímo k Jirkovi Tomovi. Ten nezaváhal a nekompromisně poslal míč do sítě. Velice důležitá branka. Vyrovnáno 2:2.

Do poločasu se skóre již nezměnilo a do šaten šla družstva za vyrovnaného stavu. Do druhé půle šel náš tým beze změn.

Hned od prvních minut druhého poločasu šlo vidět, že Slovan chce zápas strhnout na svou stranu. A odměna za aktivní vstup do druhé půle přišla. V 50. minutě se uvolnil David Trunkát a mířil si to vstříc bráně Hošťálkovic. Skvěle nejprve naznačil a poté propálil domácího brankáře. Nesmírně důležitá branka. Skvělý návrat do sestavy a druhý obrat v utkání. 2:3.

Slovan se poté dostal k pár šancím, které však nevyužil. A tak to byla válka do posledních vteřin. Hra se přelévala ze strany na stranu. V závěru tlak domácích sílil a přikovali Slovan na jejich polovinu. Jejich touha vyrovnat byla obrovská. Nejprve se po souboji v pokutovém území dožadovali pokutového kopu. A v závěru hrozili ze série rohových kopů. A na ten v posledních sekundách zápasů, doběhl dokonce do pokutového území i brankář. Při něm se dostal k hlavičce domácí hráč. Jeho hlavičku však fantasticky vyrazil Honza Janečka a odčinil tak svoje zaváhání u první branky. Následná dorážka mířila do sítě za branou. Rozhodčí Novák poté utkání ukončil a vydřené 3 body putovaly opět na Slovan.

 

zdroj: http://www.tj-slovan.cz/cz/blog-detail



Sestavy


TJ Sokol Hošťálkovice
P. Košák [-] - R. Martykán [-] , L. Tsiligkaridis [-] , D. Vojtuš [-] , K. Adamec [-] , M. Schvarz [-] , B. Antonín [-] , P. Cigan [-] , O. Sýkora [-] , M. Chobot [-] , R. Timan [-]

TJ Slovan Ostrava
J. Janečka [-] - L. Ciesarik [-] , L. Bartoš [-] , J. Toma [-] , D. Trunkát [-] , R. Pytlík [-] , D. Valenčin [-] , M. Kubes [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-] , M. Stolař [-]

ŽK: 42. M. Schvarz , 47. P. Cigan .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: NOVÁK Daniel - NĚMEC Martin, PRIESOL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů