0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé utkání. Druhé vítězství. Druhé čisté konto. Tentokrát to schytaly Michálkovice.


Branky


0

A-mužstvo Slovanu v sobotu odpoledne v Michálkovicích odehrálo své druhé utkání v jarní části sezóny. Bez hlavního trenéra Pavla Cirkla na lavičce (kterému se jeho absence řádně prodraží) se v ideálním fotbalovém počasí postavil náš celek pátému týmu soutěže. Domácí byli na tento souboj řádně nažhaveni, a to kvůli podzimnímu střetnutí, kdy nezvládli závěr utkání a všechny tři body si po neskutečné bitvě urval pro sebe náš Slovan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S dvěma změnami v základní sestavě oproti utkání v Hrušově vstoupil náš tým do zápasu. A úvod se podobal tomu před týdnem s jednou černou kaňkou. Ve 4. minutě došlo u postranní čáry k souboji o míč, ve kterém si ošklivě poranil koleno náš záložník Lukáš Tydlačka a utkání pro něj skončilo už po třech minutách. Velká ztráta pro Slovan. Lukáše Tydlačku nahradil Péťa Urbánek. Následnou standardní situaci rozehrál David Valenčin na Radka Pytlíka, ten si míč potáhl po straně a krásným centrem našel Libora Bartoše. Ten se šance chopil na výbornou a poslal míč do sítě. Fantastický vstup do utkání. 0:1.

První poločas byl z velké části v režii Slovanu. Drželi jsme míč na svých kopačkách a šance přicházely. V jedné z nich se ocitl Péťa Urbánek zcela sám před bránou soupeře. Míč mu však těsně před nohou skočil a střela tak mířila jen do ochranné sítě. Další šance přišla záhy. Po krásné kombinaci se míč dostal až k Davidu Trunkátovi, který se řítil sám na brankáře domácích. Jeho klička brankáři však byla příliš dlouhá a míč skončil v boční síti za bránou domácích. V tu dobu jsme si říkali, aby nás to nemrzelo.

Domácí se totiž do jedné velké příležitosti přece jen dostali. Po neodpískaném zákroku na Libora Bartoše se v obrovské šanci objevil jeden z útočníků domácích. Jeho střelu však skvělým zákrokem zneškodnil Honza Janečka. Ve 40. minutě to konečně přišlo. Po rohovém kopu se míč dostal až k Jirkovi Tomovi, který si na málem vápně míč převzal a poté jej z otočky poslal za záda domácího brankáře. 0:2. Do kabin jsme šli se zaslouženým dvougólovým vedením.

Hned na začátku druhého poločasu přišla pro domácí další rána. U postranní čáry vybojoval míč Roman Trojan a prostrčil jej na Lukáše Ciesarika, který svým centrem našel před pokutovým územím Péťu Urbánka. Ten si míč nejprve zpracoval a poté vyslal krásnou a nechytatelnou střelu, která zapadla pod břevno soupeřovy brány. Krásný fotbalový okamžik. 0:3.

Byli jsme stále tím mužstvem, které udávalo tempo zápasu. V 61. minutě se na pravé straně po přihrávce Milana Travnička ujal míče David Trunkát. Pronikl s míčem až do pokutového území a předložil jej jako na zlatém podnose Jirkovi Tomovi. Ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil a s domácími to začínalo vypadat špatně. 0:4.

Aby toho nebylo málo, tak hned o čtyři minuty později se opět opakovala souhra Valenčin – Pytlík. První jmenovaný rozehrával přímý volný kop. O míč si svým náběhem řekl Radek Pytlík a také míč dostal. Vyslal něco jako střelu směrem k brankáři. Ten situaci totálně podcenil a míč se od něj odrazil do tyče. Míč kutálející se po brankové čáře doklepl dobíhající Libor Bartoš bez problémů do sítě. Druhá branka našeho stopera, další direkt pro soupeře a vedení 0:5.

Poté už se utkání pouze dohrávalo. Stále jsme byli silnější na míči a tak jsme měli zápas plně pod kontrolou. A když ani v samotném závěru po nebezpečně zahraném přímém volném kopu domácí nedokázali míč dostat do sítě, utkání skončilo jednoznačným výsledkem 0:5. Tři body tedy i podruhé na jaře míří na Slovan a navíc jsme znovu neobdrželi branku. V příštím kole se konečně představíme na domácím hřišti. Přivítáme “béčko“ TJ Unie Hlubina. Utkání začne v 15:30 hod. Určitě Vás rádi přivítáme na tomto prvním jarním domácím utkání.

Mimo našeho utkání se tento víkend odehrálo celé kolo a to s těmito výsledky. Ve šlágru kola vyhrálo Krásné Pole na domácí půdě nad Rychvaldem 2:0. Koblov porazil doma Polanku “B“ jednoznačně 4:0. Pustkovec podlehl zcela jasně Svinovu 0:5. V nedělních zápasech nejprve náš příští soupeř Hlubina “B“ remizoval s Třebovicemi 1:1. Dále Hošťálkovice nezvládly ani druhé domácí utkání a podlehly Vratimovu “B“ 1:2. A na závěr Hrabová “B“ doma zdolala Hrušov 2:1.

Nesmíme zapomenout ani na naší “Benfiku“, tedy B-tým. Ten na půdě Řepiště “B“ už prohrával 4:0. Utkání však zdaleka nevzdal a po hattricku Jirky Tomy a gólech Honzy Milase, Péti Urbánka, Michala Kubince, Jardy Krystka a Tomáše Nevřely nakonec zvítězil 6:8.

 

zdroj: http://www.tj-slovan.cz



Sestavy


FC SLAVIA Michálkovice
P. Uher [-] - J. Zbořil [-] , D. Blejchař [-] , T. Včelný [-] , F. Tišler [-] , M. Šleis [-] , J. Mirocha [-] , T. Janírek [-] , R. Truhlík [-] , J. Marec [-] , R. Slončík [-]

TJ Slovan Ostrava
J. Janečka [-] - L. Ciesarik [-] , L. Bartoš [-] , J. Toma [-] , R. Trojan [-] , D. Trunkát [-] , L. Tydlačka [-] , R. Pytlík [-] , D. Valenčin [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-]

ŽK: 25. L. Ciesarik , 41. D. Valenčin .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Priesol Daniel - ŠPRINCL Petr, ŠTEFEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.