Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V životní formě hrající Ondra Černý hattrickem porazil Jívoví


Branky


0

Tři poslední zápasy a sedm branek v sítích soupeřů, taková je vizitka útočníka Jimramova Ondry Černého. Hosté z Jívoví po tomto zápase klesli na čtvrtou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V utkání velmi dobré úrovně hosté nastoupili v bílých dresech a skutečně předváděli hru jako "bílý balet", pohyb všech hráčů, narážečky, nabíhání krajních obránců, ale pouze po šestnáctku s minimem zakončení. Domácí byli na tuto hru velmi dobře připraveni, když vycházeli z velmi dobré obrany a vyráželi do rychlých protiútoků, které jim tentokrát výborně vycházely a střelecky disponovaný Ondra Černý opět zářil, když skóroval třikrát a jedna střela skončila na břevně. Jeho náhradník Prüger, se po nejhezčí akci utkání po minutě na hřišti prosadil také. Hosté již jen v závěru snížili stav utkání na konečných 4:2.  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, trenér Jimramova: Proti v poli velmi dobře hrajícímu soupeři jsme vsadili na brejky, ze kterých jsme utkání rozhodli.

FC Santus Jívoví
František Uhlíř, trenér Jívoví: Naše velmi dobrá hra, bez využití příležitostí.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - Z. Novotný [-] , L. Buchta [-] , M. Dvořák [-] , J. Štěrba [-] - P. Nykodým [-] , J. Buchta [-] , V. Dostál [-] (78. M. Pavelka [-] ) , L. Bednář [-] - O. Černý [-] (76. J. Prüger [-] ) , P. Sedlák [-]

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , Z. Holubář [-] , D. Dřímal [-] - R. Havlíček [-] , J. Horký [-] , P. Pálka [-] , M. Dřímal [-] - M. Tvrdý [-] (46. J. Hejtmánek [-] ) , J. Koukola [-]

Hráči zápasu: P. Sedlák , O. Černý - M. Koukola .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.