1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rožné se body rozdělovaly


Branky


0

Ve svižně hraném a vyrovnaném utkání skončil zápas bez vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Rožné se hrál vyrovnaný zápas. Více šancí měl hostující celek. Oba týmy měly problémy s koncovkou, čehož litovali především hosté z Víru, kdy v poslední minutě prvního poločasu nedokázali trefit zcela odkrytou branku. Druhá půle byla ještě vyrovnanější. Přesto se domácí dostali v 68. minutě Korbičkou do vedení. To však dlouho nevydrželo a Lahodný v 76. minutě zajistil spravedlivou remízu.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Korbička Lubomír, trenér Rožné: Ve vyrovnaném zápase byla spousta nepřesností v zakončení na obou stranách. Zápas se hrál ve vysokém tempu a remíza byla nakonec spravedlivá.

Jiskra Vír
Matuška Marek, trenér Víru: První půlku jsme měli více ze hry. Na šance jsme vyhráli 3:1 a nedali jsme jasnou šanci ve 45. minutě do prázdné branky. Druhá půle byla už vyrovnaná. Domácí šli do vedení, ale my jsme z krásné akce vyrovnali. Remíza je spravedlivá.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , A. Korbička [-] , M. Navrátil [-] - J. Hanus [-] (53. M. Pátek [-] ) , J. Vyžrálek [-] , J. Kroupa [-] , F. Humpolík [-] - R. Hájek [-] , V. Štěrba [-]

Jiskra Vír
T. Piskač [-] - J. Rejda [-] , I. Kadlec [-] , D. Lahodný [-] , L. Viktorin [-] - D. Šenkýř [-] , J. Smolík [-] , M. Matuška [-] , K. Řehoř [-] - O. Rychlý [-] , J. Preisler [-]

Hráči zápasu: A. Korbička , M. Navrátil - D. Lahodný .
Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.