1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovečné udrželo vítězstvím v Rožné druhé místo v tabulce


Branky


0

Rožná si v úvodu jara poradila lehce s rezervou Radešínky,tvrdším oříškem již byl soupeř z Rovečného,který bez problému vyhrál a odvezl si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním i druhém poločase byli vidět šance na obou stranách.Jednu příležitost v první půli přeci jen využili hosté a šli do kabin s jednobrankovým náskokem.Po přestávce byl viděn pěkný a zajímavý fotbal,ale lepší v zakončení byli opět hráči Rovečného,když čtyřmi zásahy rozhodli o osudu jinak docela vyrovnaného zápasu.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Lubomír Korbička (Rožná): Zápas byl vyrovnaný, kde oba týmy si vytvářeli šance, ale proměňovali je především hosté. Hosté trestali domácí rychlými brejky a skvěle se přizpůsobili malému hřišti.

TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách (Rovečné): Vyrovnané utkání,kdy jsme využili více šancí než domácí.



Sestavy


SK Rožná
F. Humpolík [-] - K. Beran [-] , A. Korbička [-] , D. Novotný [-] (78. R. Hájek [-] ) , P. Kunc [-] - M. Navrátil [-] , J. Hanus [-] , J. Kroupa [-] , V. Vyžrálek [-] - J. Vyžrálek [-] , M. Pátek [-]

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - M. Bartoň [-] , L. Kozáček [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-] - M. Dobiáš [-] , R. Kadlec [-] , R. Polách [-] , T. Prudký [-] - K. Jančík [-] , M. Petr [-]

Hráči zápasu: T. Prudký , R. Doskočil .
Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.