1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.06.2015 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ujčově se hrálo nerozhodně, což nakonec hosty z Jívoví stálo postup


0

Jívoví, které znalo výsledek z Radostína, vědělo, že musí vyhrát, aby postoupilo do Okresního přeboru. Hosté jen remizovali, což jim bohužel nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Opět na hrbolatém rezervním hřišti v Ujčově se hrál zápas, ve kterém po celé utkání jasně dominovali hráči Jívoví, kteří se hnali v případě tří bodového zisku za postupem. Jívoví se po řadě šancí prosadilo pouze jednou a to nestačilo, domácí se prosadili po standartní situaci a zbytek zápasu se pečlivě bránili v čele s kapitánem Pavlem Mitášem, který ačkoliv hráč ze záložní řady, nahradil v brance absentujícího Bureše a převedl fantastický výkon.

 



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík, trenér Ujčova: I v posledním zápase jsem musel řešit řadu absencí a nakonec se nám podařilo doslova vydřít bod proti soupeři, který se prezentoval velmi aktivním a konstruktivním fotbalem. Opět musím své hráče pochválit za přístup a nasazení. V tabulce jsme sice skončili předposlední, ale letos byla soutěž značně vyrovnaná a tudíž můžeme léto strávit relativně v poklidu.




Sestavy


SK Ujčov
P. Mitáš [-] - J. Nedoma [-] , J. Štourač [-] , O. Jančík [-] , P. Němec [-] - J. Mareš [-] , P. Ryba [-] , P. Rotkovský [-] (46. Z. Tvrdý [-] ) , P. Mareš [-] - J. Hanák [-] , M. Dvořáček [-]

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - M. Koukola [-] , Z. Holubář [-] (68. L. Dřímal [-] ) , L. Střecha [-] , M. Mach [-] - J. Láznička [-] , V. Havelka [-] , J. Horký [-] , R. Havlíček [-] - P. Pálka [-] , J. Koukola [-]

Hráči zápasu: P. Mitáš - J. Horký .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.