5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma sestřelil Rudíkov - Trnavu a dál dokazuje, že s udržením soutěže to myslí vážně


Branky


15. T. Kalay , 25. D. Lojka , 29. T. Brabenec , 52. M. Bambula , 86. T. Kalay
0

Do utkání vstoupili lépe domácí, čehož využil již v 15.minutě Kalay a poslal Lipník do vedení.  Ve 25.minutě to bylo 2:0, kdy se do míče opřel z 25 metrů Lojka. O 4. Minuty později navýšil skore domácích Brabenec. Po změně stran přidal další branku Bambula. A v závěru dal konečnou podobu výsledku domácí Kalay a proto všechny body zůstalli na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli od počátku za svým cílem a to vyhrát tento záchranářský zápas. V 5. minutě vsítili branku, ale pomezní rozhodčí odmával postaven mimo hru. Když se hosté konečně mohli dostat do šance – Komínek proběhl mezi dvěma obránci domácího týmu a brankář domácích vyběhl před vápno a šlapákem ho sundal, k údivu všech však hlavní rozhodčí ukázal na druhou stranu. Domácí rychle nakopli míč dopředu a tam s přehledem zakončil Kalay. Domácí drželi taktovku ve svých rukou a ve 20.minutě se prosadil opět Kalay a zakončoval střelou k tyči, ale brankář Hrazdíra výtečně vytáhl míč na roh. Ve 25. minutě se již skóre měnilo, hosté ztratili míč ve středu hřiště, který získal Lojka a nechytatelnou střelou vymetl pavučinky v bráně hostí. Do poločasu se ještě k zakončení dostal ve vápně domácí Brabenec a nadvakrát uklidil míč do sítě.

 

Domácí pokračovali v aktivní hře i ve druhé půli, v 52. minutě zvýšil po teči hostujícího obránce Bambula. Hosté pak překopali posty a do zálohy se posunul Šula, ten se také dostal do první vážnější šance hostů. Střídající hrající trenér hostí Trnka J. prošel po levé straně a našel ve vápně volného Šulu, ale jeho zakončen do brány vytáhl brankář na roh. Po rohu se k odraženému míči dostal opět Šula a snažil se míč uklidit do šibenice, ale skončilo to mimo bránu. Domácí už hráli udržovačku a tak hostující Mikyska L. mohl vyzkoušet střelecké umění a vyzkoušel vystřelit z cca 40 metrů a krásná střela skončila těsně mimo bránu. Poslední zajímavé okamžiky přišly v 84. až 87. minutě. Nejprve pan hlavní rozhodčí neodpískal faul domácího brankáře na hostujícího Ošmeru, nenašel odvahu písknout PK, za protesty viděl ŽK Trnka J.. Domácí rozehráli trestný kop a Kalay vstřelil svůj druhý gól. Při rozehrávání po vstřelené brance udělil hlavní rozhodčí druhou ŽK Trnkovi J. a tak šel pod sprchy. Do konce utkání se už předvedl jen domácí Lojka, který bez snahy hrát míč zezadu sundal Šule a rozhodčí ukázal nepochopitelně jen ŽK. Pak už si přáli všichni konec utkání, aby nedošlo k nějakému zranění. Naštěstí alespoň toto pan Svoboda vyslyšel a ukončil utkání bez nastavování.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Tomáš Brabenec ( hráč-jednatel Lipník ): Do zápasu jsme šli s tím, že musíme vyhrát a chtěli jsme dát první gol. Což se nám poprvé na jaře podařilo. Po celý zápas jsme měli převahu a zaslouženě zvítězili.

FK Rudíkov
Vladimír Šula ( vedoucí - Rudíkov ): Domácí byli po celou dobu lepším týmem a po zásluze vyhráli.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Hagara [-] - T. Brabenec [-] , D. Lojka [-] , T. Pokorný [-] , M. Bambula [-] - A. Kisela [-] , F. Wortner [-] , L. Macháček [-] (65. V. Svoboda [-] ) , P. Pokorný [-] (89. L. Jelínek [-] ) - R. Šťáva [-] (46. L. Havel [-] ) , T. Kalay [-]

FK Rudíkov
M. Hrazdíra [-] - M. Ošmera [-] , M. Mejzlík [-] , L. Mikyska [-] , V. Šula [-] - M. Mikyska [-] (71. J. Trnka [-] ) , M. Salák [-] , Z. Skryja [-] , J. Pažourek [-] - P. Trnka [-] , F. Komínek [-]

ČK: 87. J. Trnka .
Hráči zápasu: T. Kalay - V. Šula .
Místo: Lipník. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.