Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Šebkovice "B" : TJ Sokol Březník


Branky


0

V záchranářském duelu získal velmi cenné 3 body Březník. Výhru režíroval Michal Sobotka, který 4-mi góly rozhodl utkání ve prospěch hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Záchranářský duel dvou posledních celků tabulky se změnil v "hokejovou" přestřelku. Domácí fotbalisté sehráli herně nejhorší zápas jara a jejich rezignovaný výkon v prvním poločase je stál nakonec body. Po neproměněných šancích a inkasovaných laciných brankách to po první půli, která skončila čtyřgólovým vedením hostů, vypadalo pro Šebkovice na ručník.

     Ve druhém poločase domácí přeci jen trochu zabrali, ale dotáhnout manko se jim nakonec nepodařilo a hodně si tak zkomplikovali boj o případnou záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Vladimír Kořínek: O výsledku a osudu celého utkáná rozhodla hlavně první půle, která byla hodně špatná, hráči nechali soupeře jednoduše zakončovat a s tím nemohl brankář Pitour moc dělat. V průběhu zápasu se jinak totiž blýskl několika skvělými zákroky, ale když mu obranná hra spoluhráčů "zavaří", těžko dosáhnout na lepší výsledek.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
J. Pitour [-] - D. Kašpárek [-] , J. Fejta [-] , P. Tržil [-] , J. Holčapek [-] - V. Říha [-] , J. Hobza [-] (73. P. Durda [-] ) , Z. Eberl [-] (88. M. Horváth [-] ) , M. Roupec [-] - V. Přibil [-] , A. Kotačka [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - J. Dvořáček [-] (84. J. Musil [-] ) , P. Flesar [-] (90. M. Flesar [-] ) , P. Sobotka [-] , M. Dvořáček [-] - L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] , J. Čumplík [-] , J. Franěk [-] - M. Sobotka [-] (89. J. Křoustek ml. [-] ) , V. Rybníček [-]

Hráči zápasu: J. Pitour - M. Sobotka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.