Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Rudíkov-Trnava : FC Náměšť nad Oslavou-Vícenice "B"


Branky


0

Souboj sousedů v tabulce vyzněl lépe pro hosty z Náměště-Vícenic, kteří odskočily domácím na rozdíl 6-ti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí byli od začátku utkán aktivní a hosté se v obraně museli hodně snažit, aby udrželi konto čisté. Při jednom takovém obraném útoku dost nešetrně sundali unikajícího Jaše, rozhodčí to odpískal. Pažourek st. to však viděl i na trest v podobě karty, ale za protesty ji dostal on sám. Pak byl Pažourek st. u první šance domácího týmu, v 8. minutě ve středu hřiště vybojoval míč a načechral ho do vápna, kde hledal Trnku J., ale tomu chyběl kousek, aby na míč dosáhl a tak vše vyřešil brankář hostujícího týmu. V 11. minutě poslal dlouhý centr stoper Šula, našel Pažourka ml., ten ve vápně našel zcela osamoceného Trnku J., který zakončoval střelou z voleje a míč šel nad bránu. V 15. minutě našel Jaša na hranici velkého vápna Mikysky M. a ten tam byl zcela nikým nebráněn, vystřelil nad bránu. V 17. minutě Mikyska M. propasíroval míč za obránce hostí, tam si zaběhl Trnka J. a šel sám na brankáře, místo jasného gólu dělal ještě kličku na brankáře a ten míč vypíchl na rohový kop. Domácí z tlaku a šancí nic nevytěžili a tak ve 29. minutě trestali hosté, kteří hned ze své první šance vstřelili gól. První jejich střela mezi tyče, brankář domácího týmu Hrazdíra míč vyrazil a nikým nebráněný Kohút uklidil míč do sítě. Domácí na to zareagovali hned v následující minutě, zahráli trestný kop od rohového praporku, slabší chvilku si vybral brankář hostí, který podběhl míč a tak mohl Pažourek st. pohodlně hlavičkovat a srovnat na 1:1. Domácí mohli otočit skóre ve svůj prospěch ve 34. Minutě, to Pažourek st. vyslal po levé straně Pažourka ml. a ten posunul do vápna Jašovi, který šel sám na brankáře. Místo jasného gólu se jeho zakončení nevešlo do konstrukce branky. Hosté ke slovu dostali ve 38. minutě, Salák při obranném zákroku ve vlastním vápně sjel po míči a dle mínění hlavního rozhodčího Sedláčka hrál úmyslně rukou. Byl z toho pokutový kop, který zahrál Eliáš a vsítil branku. Rozhodčí nechal pokutový kop opakovat pro postavení hostujících hráčů ve vápně. Opakovaný pokutový kop však Eliáš zkušeně proměnil opět a tak šli hosté do kabin s jednobrankovým vedením.

 

Druhou půli začal domácí tým snahou co nejdříve srovnat výsledek a po chybě v obraně hostí k tomu měl příležitost v 53. minutě Trnka J., šel sám na brankáře a přehazoval ho, míč doplachtil pouze na břevno. Domácí nedokázali ani takovou hrubku potrestat a tak jim opět hosté ukázali, jak se to dělá. V 62. minutě podnikli rychlý útok do vytažené obrany domácího týmu a Franěk už neměl problém míč uklidit do sítě. Domácí se do utkání vrátili v 68. minutě. Velmi aktivně hrající Pažourek st. unikl po levé straně a poslal centr do vápna, kde se konečně prosadil Jaša a dal kontaktní gól. Domácím to vlilo nové síly a snažili se dosáhnout alespoň na remízu. Nejblíže k tomu byli v 87. minutě, ale vynikající zákrok vytáhl brankář hostí Pokorný, který bravurním skokem vyrazil míč, směřující do sítě, na rohový kop. Konečnou tečku utkání tak udělali hosté, konkrétně Pospíšil, který po rohu hlavičkou dává gól v 90. minutě. Pak už následoval konečný hvizd rozhodčího Sedláčka.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír: „Neproměnili jsme šance a zkušení borci u hostí ano.“




Sestavy


FK Rudíkov
M. Hrazdíra [-] - M. Mejzlík [-] , V. Šula [-] , J. Pažourek [-] , Z. Partl [-] - R. Votava [-] (79. Z. Skryja [-] ) , M. Salák [-] , L. Mikyska [-] , J. Pažourek ml. [-] - M. Jaša [-] , J. Trnka [-] (53. P. Trnka [-] )

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
L. Pokorný [-] - T. Raitmajer [-] (60. M. Špiřík [-] ) , M. Veselý [-] , B. Nekuda [-] , Z. Sobotka [-] - J. Pospíšil [-] , V. Kopuletý [-] , J. Eliáš [-] , S. Sedlák [-] (80. J. Mucha [-] ) - T. Franěk [-] , O. Kohút [-]

Hráči zápasu: J. Pažourek .
Místo: Rudíkov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.