2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice n. R. - Jakubov


Branky


0

Rokytnice doma získala poprávu 3 body, za těsné vítězství 2:1. Dopomohla jim k tomu mizerná hra hostů v 1. poločase a vyloučení hostujícího Smetany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na težkém podmáčeném terénu v Rokynici jsme se v první polovině hledali. Jako by sme po 5 jarních výhrách čekali, že vše pujde samo. V utkání nám chyběli všichni 3 bratři Dunklerovi, kteří dali přednost pražskému majálesu, na druhé straně domácím chyběl zkušený Jičinský. Rokytnice hrala jednoduše, kdy všechny míče směřovali na jejich pohyblivé útočníky a vytvářela si v první půli dostatek přiležitostí, které naštěstí pro nás zakončovala velmi zbrkle. Ujala se až střela Hakla v 35.minutě po našich zmatcích v obraně. Za celou první polovinu jsme měli jedninou šanci a to Pacasovu hlavičku po Smetanově rohu, která šla vedle. 

 

Do druhé půlu jsme vstoupili aktivně, ale Kosmák svou šanci nevyužil. Domácí mohli přidat pojistku, ale v největší šanci si domácí utočník v samostatném nájezdu na Klímu předkopl míč. V 68.minutě dostal Smetana přísnou druhou žlutou kartu a musel pod sprchy. Museli jsme překopat sestavu na stopera se posunul Pacas a v útoku zůstal osamoceny Kosmák. Paradoxně nám hra v 10 lidech prospěla a hrali jsme lépe. Vyrovnat mohl Kosmák v 70.minutě šel sám na golmana, ale ten mu zmenšil střelecký úhel a míč vyrazil. V závěru jsme hru otevřeli Pacas vybojoval přímý kop, ten poslal do vápna Urbánek a Veselský prodloužil do sítě. Z euforie nás probral domácí Syrový, který v závěru ztrhl výhru na stranu domácích po nedůrazu v našem vápně. Na vyrovnání už nám nezbyl čas ani síla.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - R. Šulc [-] , M. Koš [-] , D. Kašpar [-] , J. Hakl [-] - J. Bartejs [-] (72. J. Herbrych [-] ) , R. Ferkl [-] , L. Hakl [-] , O. Dalecký [-] - M. Vahila [-] (79. L. Sekerka [-] ) , J. Syrový [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - R. Kafka [-] , J. Forman [-] , J. Urbánek [-] , J. Smetana [-] - T. Veselský [-] , P. Benda [-] , P. Dvořák [-] , M. Kabelka [-] - T. Kosmák [-] , A. Pacas [-]

ČK: 68. J. Smetana .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.