Roztocké mládí zvítězilo v Sýkořici


Branky


60. P. Kovařík - 15. . Ben , 34. . Ben , 83. V. Krůta
17

Sýkořice - Roztoky zajížděly do Sýkořice s jasným cílem. Domácí zase chtěli mírnějšího favorita zápasu potrápit a obrat o body. Šťastnější byli nakonec hosté, kteří byli většinu zápasu lepším a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti byl jeden tým

Roztoky vstoupily do zápasu lépe a jako první se dostaly do vedení. V 15. min. zahrával rohový kop Hruška, který našel hlavu Makrama, který mířil přesně - 0:1. Ve 34. min. se hosté dostali do brejku, kdy měl míč na noze Čumpelík a centrem posadil míč na hlavu opět Makramovi, který v obrovském záklonu dokázal dostat míč hlavou do branky, krásný a zajímavý gól - 0:2. Kopernický musel taktéž zasahovat, ale jen v jednom případě, kdy byl na místě. Ke konci poločasu měly Roztoky tlak, většina poločasu se odehrávala na polovině Sýkořice. Další branka nepadla, a tak šli domácí do kabiny s dvougólovým mankem.

Sýkořice svůj tlak neudržela

Vstup do druhé půle patřil domácím, kteří zabrali, drželi míč a snažili se o kontaktní branku. Té se také dočkali, když po brejkové situaci udeřil Kovařík střelou kolem nohou Vrábíka, na kterou nedokázal brankář zareagovat - 1:2. Sýkořice se dostala i do dalších šancí, ale Kopernický ukázal své kvality a podržel. Ve zbyteku zápasu to byly opět Roztoky, které po jednom závaru měly obrovskou šanci, ale nevyužily ji, neboť Růžička se také předvedl.

 

Využily až tu v poslední desetiminutovce, když Pudilův centr poslal do protipohybu Růžičky - 1:3. Hosté si zbytek zápasu pohlídali a připsali si tři body. Dobrému utkání napomohli i rozhodčí dobrým výkonem.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Roztoky
Pavel Hruška st., trenér: "První poločas jsme byli jasně lepším týmem, po fyzické stránce jsme soupeře přehrávali. Dali jsme dvě branky, Sýkořice se dostala do ojedinělé šance a v závěru poločasu jsme měli tlak, ze kterého jsme už nic nevytěžili. Ve druhém poločase nás prvních 20 minut Sýkořice přehrávala a dočkala se kontaktní branky. Pak ale postupně upadala po fyzické stránce a my jsme v závěru přidali uklidňující gól. Byl to klidný a dobrý zápas, rozhodčí podali výborný výkon."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - VODRÁŽKA Tomáš, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - TREŠL Miroslav: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 7
Výkon domácích - Sokol Sýkořice: 6
Výkon hostů - TJ Roztoky: 7
Hodnocení hráčů - hosté: Jiří Kopernický - 8, Martin Mika - 7, Vojtěch Hladík - 7, Miroslav Kaplan - 7, Štefan Masarovič - 7, Ondřej Čumpelík - 7, Václav Krůta - 8, Jan Bureš - 7, Matěj Pudil - 7, Pavel Hruška - 7, Petr Maršík - 8, Robert Wittmann - 8, Miroslav Vrábík - 7, David Vejvoda - 9, Hadj Abdellatif Makram Ben - 9,

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Roztoky jestli chtějí ještě držet naději na postup tak musí brát 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů