FOTO: Janov přerušil vítěznou šňůru Baníku, která trvala 18 zápasů!


Branky


18

Lubná - Lídr soutěže zatím všechny své zápasy dotáhl do vítězného konce a nyní ho čekal doma Janov. Ten chtěl Baník minimálně potrápit a porvat se o body. To se povedlo náramně, neboť Janov ukončil vítězné tažení Lubné a na vlastním hřišti jí porazil. Hattrickem se blýskl Sajner!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janov domácí zaskočil

Hosté začali od počátku aktivnějším fotbalem a lubenští měli problém především s prací ve středu hřiště, kde nechávali dost místa pro janovskou rozehru. Hosté tak byli ve středu pole silnější na balonu a zaměstnávali domácí obranu. Na druhé straně se domácí pokoušeli o překonání Janovské obrany dlouhými nákopy na Pokorného, ale janovští stopeři bez problému vyhrávali většinu soubojů ve vzduchu.

 

Skóre otevřel přece jen domácí Pokorný, když ve 24. min. parádně trefil z voleje centr z pravé strany a rozvlnil síť za Kopáčkem – 1:0. Příznivé skóre domácí trochu povzbudilo a začali lépe hrát s míčem a kombinovat po zemi. I přes to jim vedení dlouho nevydrželo. Ve 36 min. letěl dlouhý balon na Sajnera, který zprava postupoval směrem k vápnu. Domácí brankář Pokorný předčasně opustil branku a výběhem na hranici pokutového území tak dal prostor Sajnerovi, který lobem srovnal na 1:1 a do kabin se tak šlo za smírného stavu.

Sajner hattrickem rozhodl

Druhý poločas začal lépe pro domácí. Ti zkvalitnili svoji hru a dostávali se i do zakončení, ze kterých ale vytěžili jen několik rohových kopů. Z nich se bohužel nepovedlo přímo ohrozit Kopáčkovu branku. Hra se přelévala kolem poloviny hřiště, přičemž hosté hrozili rychlými výpady do lubenské obrany. Jeden z pokusů o průnik do vápna vyústil v 67. min. v trestný kop z asi 20m. K jeho exekuci se postavil Sajner a technickou střelou kolem zdi nedal Pokornému šanci a rozjásal podruhé fanoušky hostí – 1:2.

 

Domácím nezbývalo, než více otevřít hru a pokusit se o rychlý protiútok. I přes snažení Pokorného s Trejbalem rychlá branka ale nepadla a hosté využili otevřené lubenské obrany k dlouhým balonům vpřed. V 73. min. zastavil jeden z brejků nedovoleně domácí stoper Brabec a uviděl červenou kartu. Oslabení domácí se ale nevzdávali a pár minut nato, v 79. min. vybojovali možnost trestného kopu z podobné pozice jako předtím hosté. Zakončení se ujal Kollár a umístěnou střelou přes zeď k tyči překonal Kopáčka, který si ještě sáhl na míč, ale srovnání na 2:2 nezabránil.

 

 

Naději domácích alespoň na remízu po nepříznivém vývoji utkání utnul hned minutu nato opět Sajner. Ten se po chybě Vopata při rozehře na polovině hřiště zmocnil míče, který dovedl po pravé straně až na malé vápno. Z nulového úhlu pak prostřelil nejen obránce, ale ke zkompletování hattricku mu zákrokem pomohl i brankář Pokorný, který si rukou srazil míč do branky – 2:3. Posledních deset minut zápasu se domácí snažili ze všech sil dostat míč rychle dopředu na útočníky a srovnat stav, ale v početní nevýhodě a proti dobře bránícím hostím již neměli šanci. Utkání tak skončilo 2:3 a Janov si zaslouženě odváží tři body a také je zatím jediným týmem, který dokázal porazit suverénní Baník.

 

Autor: Leoš Klik



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Špidra Marek - BENEŠ Adam, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - Špidra Marek: 6
Občerstvení - nápoje: 9
Hrací plocha: 10
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Baník Lubná: 8
Výkon hostů - Sokol Janov: 10
Hráč utkání - domácí: Denis Vopat
Hráč utkání - hosté: Petr Sajner
Hodnocení hráčů - hosté: Martin Kopáček - 9, Jan Melč - 9, Petr Bradáč - 9, Javor Bečirovič - 9, Martin Rosa - 9, Jaroslav Kloub - 10, Petr Sajner - 10, Tomáš Růžička - 9, Jakub Kail - 9, Václav Kinter - 9, Pavel Hrbek - 9, Marek Bradáč - 9,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích