R. Hubka 38.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby na Branově zvládly lépe Roztoky


Branky


38. R. Hubka - 68. . Ben , 72. . Ben
18

Branov - Tradiční derby mezi domácím Branovem a hostujícími Roztoky mělo vše, co má správné derby mít. Přišlo lehce pod sto diváků a ke konci zápasů byly k vidění i vyostřenější situace. I rozhodčí si vyslechl nějakou tu nadávku a v zápase rozdal dvě červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubka přišel a skóroval

V prvním poločase se čekalo dlouho na gól. Roztoky nehrály svůj typický fotbal a působily nervózně, čehož Branov zužitkoval až ve 38. min. Po skrumáži ve vápně se odrazil míč k Hubkovi a nejstarší hráč zápasu po minutě působení na hřišti skóroval - 1:0. Nepříjemností pro branovské bylo zranění Rasochy minutu před vstřelenou brankou, kterou vsítil právě střídající Hubka.

Roztoky zápas otočily a ovládly derby

Roztoky druhý poločas hrály svou hru a šly za vyrovnáním. Komplikací pro ně mohlo být zranění Kněžíka, který v 60. min. musel ze hry odstoupit. Vyrovnávací branky se hosté dočkali v 68. min. taktéž po skrumáži, po které propálil Pulcharta Ben Makram - 1:1. O čtyři minuty později ten samý hráč na hranici ofsajdu vsítil druhou branku a poslal svůj tým do vedení - 1:2. Branovu postupně docházely síly, žádnou šanci si nevypracoval a na vedoucí gól nedokázal zareagovat. Roztoky své šance taktéž neproměnily, například Hruškovu střelu za vápnem Pulchart vyrážel.

 

V 79. min. šel po druhé žluté kartě pod sprchy Maršík, a tak hosté museli dohrávat v deseti. Poslední patnáctiminutovka už ale o fotbale příliš nebyla, začala se projevovat nespokojenost domácích fans s inkasovanou brankou a na hřišti se celkově přiostřilo. V závěru uviděl červenou kartu také domácí Kruba za hanlivé výroky vůči sudímu Šmídovi, to už bylo ale v samém závěru nastavení.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Branov
Pavel Hruška, trenér: "Derby s Branovem stojí vždycky za to. První půli jsme byli zbytečně nervózní a prohrávali jsme. Ve druhém poločase už jsme byli lepší, Branov postupně fyzicky odcházel a my jsme během chvíle otočili. Ke konci to začalo trochu jiskřit a o fotbale už to tolik nebylo. Branov se do šancí nedostával, my jsme dohrávali v deseti a byli jsme po konci utkání šťastnějším týmem."




Sestavy


Sokol Branov
M. Pulchart [-] - R. Choc [-] , J. Kruba [-] , V. Vilím [-] , M. Kozel [-] , K. Konopásek [-] , D. Moulis [-] (30. L. Rosenbaum [-] ) , T. Krátký [-] , M. Rasocha [-] (37. R. Hubka [-] ) , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-]

TJ Roztoky
J. Kopernický [-] - J. Kněžík [-] (60. J. Bureš [-] ) , R. Wittmann [-] , Š. Masarovič [-] - D. Vejvoda [-] , P. Hruška [-] , V. Krůta [-] - . Ben [-] (81. M. Pudil [-] ) , O. Čumpelík [-] , P. Maršík [-] - V. Hladík [-] (46. M. Kaplan [-] )

ŽK: 73. J. Kruba , 76. M. Kozel , 77. L. Rosenbaum - 56. P. Maršík . ČK: 90. J. Kruba - 79. P. Maršík .
Hráči zápasu: J. Kněžík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - HLAVÁČEK Petr (N), HŮLA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Jako hráč Janova si přeju ztrátu Roztok,jenže ty potvrdí roli favorita a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích