Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá odjížděla z lubenské půdy s osmigólovou nadílkou


Branky


17

Lubná - Baníkovci konečně prolomili střelecké trápení z předchozích zápasů a na domácím hřišti si zastříleli proti poslednímu celku tabulky, Čisté. I za nepřítomnosti kanonýra Pokorného domácí rozvlnili síť čistecké branky osmkrát a suverénně brali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti byl jeden tým

Domácí do zápasu vlétli na plno od prvních minut. Okamžitě napadali rozehrávku hostí a ti měli problém dostat míč dál od svého vápna. Zde se několikrát podařilo Volfovi a Trejbalovi přerušit čisteckou kombinaci a následně si i dojít pro faul. K přímému volnému kopu z asi 20m se postavil domácí stoper Kollár a přesnou střelou přes zeď k tyči nedal Kratochvílovi šanci. V 5. min. tak šli domácí do brzkého vedení - 1:0.

 

Domácí aktivita neustávala a hrálo se především na polovině soupeře. Po pár minutách se po parádní Trejbalově kolmici v jasné gólové šanci před brankou ocitl Klik, ale Kratochvíl hosty podržel. Byl již ale krátký na střelu Trejbala, který v 18. min. zvedá skóre - 2:0. Následující dvacetiminutovka byla nejméně pohlednou částí celého zápasu, protože se hra zvrhla v nakopávání míčů na obě strany. Lubenští sice kontrolovali hru a byli v několika gólových šancích, ale chyběly pohledné kombinace z počátku utkání. Před poločasem se ale opět domácí hra zkonsolidovala a v 39. min. výborným průnikem od rohového praporku až do vápna zvýšil stav Bok, který po překonání brankáře zakončoval do prázdné branky – 3:0.

Druhý poločas patřil Trejbalovi

Druhý poločas začal opět napadáním hostí již na jejich velkém vápně. Ti měli velké problémy dostat ojediněle míče na útočníky. Když se jim odkop povedl, pohotový Brabec a Kollár nepustili střelce k zakončení. Naopak na druhé straně začal gólový koncert Trejbala, který byl v tomto zápase při chuti. Nejprve v 63. min. po parádní přihrávce od Vopata za obranu prostřelil o zadní tyč Kratochvíla – 4:0.

 

Deset minut nato završil hattrick po rychlém průniku do vápna z levé strany, kdy zakončoval nechytatelně pod břevno – 5:0. Ani to Trejbalovi nestačilo a v 79. min. přidal další branku – 6:0. Hosté během této gólové smršti přestali prakticky bránit a do otevřené obrany se hnal jeden útok za druhým. Brankář hostí vychytal v celém utkání několik tutovek a čistecké ještě výrazně podržel.

 

Při rychlém brejku v 80. min. zaběhl za obranu Henzély a sám, pouze následován pomalejším obráncem, bez problémů skóroval – 7:0. Poslední zápis mezi střelce patřil domácímu kapitánovi v poslední minutě utkání. Po akci středem hřiště pro něj míč vybojoval Brabec, který nedovolil stoperovi hostí odkopnout balon, ten se po zblokovaném nákopu dostal na levou stranu vápna, odkud ho Klik uklidil k tyči a stanovil tak konečné skóre - 8:0.

 

Autor: Leoš Klik



Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - P. Suchý [-] , L. Brabec [-] , P. Kollár [-] , R. Sedlák [-] - L. Klik [-] , D. Vopat [-] , M. Bok [-] (66. J. Šesták [-] ) , R. Henzély [-] - A. Trejbal [-] , P. Volf [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - A. Votroubek [-] , R. Votroubek [-] , M. Fidler [-] , M. Jopa [-] (46. J. Votroubek [-] ) , P. Kašpar [-] , P. Richter [-] (46. P. Ouřada [-] ) , J. Votroubek [-] , P. Souček [-] , M. Koloc [-] , L. Havlíček [-]

ŽK: 75. P. Suchý .
Hráči zápasu: A. Trejbal , D. Vopat .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TÝČE Jiří - ŠMÍD Rudolf, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adéla Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Tady to je jasná výhra Baníku, souboj prvního s posledním nemůže dopadnout jinak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lubná to ukope a se štěstím zvítězí o jeden gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích