Roztoky hrály téměr poločas v deseti, i tak ale zvládly vyhrát


Branky


19

Roztoky - Na hřiště položené hned u řeky Berounky zajížděl zraněním zdecimovaný Řevničov. Domácí tak měli ideální podmínky k zisku tří bodů. Byl to boj sousedních celků v tabulce, a tak se dalo očekávat vyrovnané utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyřgólová půle

Hostující Sparta šla do zápasu hned bez devíti zraněných hráčů! Na okresn tým hodně nepříjemná bilance, se kterou si ovšem Řevničov dokázal poradit. Utkání nabídlo poklidný začátak a na vážnější šance se čekalo opravdu dlouho. První přišla ve 21. min. a byla hned gólová. Neobsazený Čumpelík dostal centr do vápna a střelou pod břevno poslal domácí do vedení - 1:0. Krátce poté ale bylo srovnáno. Centr do vápna mířil na Jana Husáka, který na hranici šestnáctky předložil svému bráchovi Jakubovi a ten se přízemní povedenou střelou nemýlil - 1:1.

 

Řevničov šel následně i do vedení. Pesl si poradil s dlouhým nákopem, vyzrál nad bránícími hráči a předložil míč před Jakuba Husáka, který opět věděl, kam ho poslat a přesnou střelou do levé šibenice poslal Spartu do vedení. Do poločasu ale dokázaly Roztoky srovnat. Centr do vápna si našel Krůta, který usměrnil míč za Peterku a stanovil tak konečné skóre první půle - 2:2.

Brzké vyloučení Vrábíka komplikací

Druhá půle přinesla obrovskou naději pro hosty. Nejen že byl Fujera sražen ve vápně, ale za nedovolený zákrok uviděl Vrábík rovnou červenou kartu. Domácím fans se toto rozhodnutí nelíbilo, ale rozhodčí je pánem na hřišti a nikdo jeho rozhodnutí nemůže vzít zpět. K penaltě se postavil Jan Husák a branku přestřelil. Nejen že se neproměněná penalta na hostech projevila, Roztoky šly dokonce v deseti do vedení. Makram obdržel po průniku svého spoluhráče do vápna loženku, kterou přijmul nejlépe jak jen mohl a trefil horní roh branky - 3:2.

 

S přibývajícím časem se na hřišti přiostřilo. Na obou stranách byly k vidění zákroky na minimálně hodně tmavě žlutou kartu, ale sudí Strouhal se zřejmě bál uděit další červený kartónek. Ve velké šanci se hned dvakrát objevil T. Bohatý. Toho nejdříve vychytal Kopernický a řevničovský defender v následující příležitosti poslal míč hlavou nad. V poslední minutě tak definitivně o výhře domácích rozhodl Krůta, který byl nikým neatakován a centr ze strany uklidil přesně k tyči - 4:2.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Dnešní utkání jsme nezačali dobře a jako první inkasovali. Dokázali jsme se ale po dvou pěkných kombinačních akcích zvednout a šli jsme do vedení. Naše chyba nás ale o toto vedení ještě v prvním poločase připravila. Druhý poločas začal pro náš celek výborně. Penalta, červená karta pro domácího hráče. Bohužel neproměněná penalta, matný výkon po tomto vyloučení a dvě inkasované branky poslali náš celek domů s prázdnou. Možná rozhodující utkání o třetí místo, které jsme nezvládli. Nedá se nic dělat, jedeme dál. Snad se nám z marodky vrátí alespoň jedno jméno a budeme moci konečně předvést výkon hodný Sparty Řevničov. V úterý nás čeká dohrávka na půdě nevyzpytatelné Sýkořice a to nebude nic jednoduchého."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - HŮLA Pavel (N), BOBÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - STROUHAL Jiří: 1
Občerstvení - nápoje: 7
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 8
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Roztoky: 8
Výkon hostů - SK Sparta Řevničov: 7
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Kopernický - 8, Miroslav Kaplan - 6, Štefan Masarovič - 7, Ondřej Čumpelík - 8, Václav Krůta - 8, Pavel Hruška - 8, Petr Maršík - 7, Miroslav Vrábík - 6, Robert Wittmann - 7, Pavel Moysevych - 6, David Vejvoda - 7, Antonín Ejem - 7, Hadj Abdellatif Makram Ben - 7,
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - STROUHAL Jiří: 7
Občerstvení - nápoje: 4
Občerstvení - jídlo: 4
Hrací plocha: 5
Zázemí: 5
Výkon domácích - TJ Roztoky: 6
Výkon hostů - SK Sparta Řevničov: 7
Hráč utkání - domácí: Pavel Hruška
Hráč utkání - hosté: Jakub Husák
Hodnocení hráčů - hosté: Jiří Peterka - 7, Tomáš Bohatý - 8, Petr Landa - 6, Jan Fujera - 7, Jiří Rais - 6, Jakub Husák - 9, Jakub Murčo - 7, Jiří Pesl - 8, Jan Husák - 7, Ondřej Hanzlík - 6, David Schneider - 6, Petr Linc - 6, Jan Arnošt - 7,
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - STROUHAL Jiří: 6
Hrací plocha: 8
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Roztoky: 8
Výkon hostů - SK Sparta Řevničov: 6
Hodnocení hráčů - domácí: Jiří Kopernický - 8, Miroslav Kaplan - 7, Štefan Masarovič - 8, Ondřej Čumpelík - 8, Václav Krůta - 8, Miroslav Vrána - 1, Pavel Hruška - 8, Petr Maršík - 7, Miroslav Vrábík - 6, Robert Wittmann - 7, David Vejvoda - 8, Antonín Ejem - 7, Hadj Abdellatif Makram Ben - 8,
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adéla Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Za Řevničov nenastoupí Martin Tóth a možná i další hráči, čehož Roztoky využijí.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Řevničov zdecimovaný zraněním neodveze od Berounky ani bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza