FOTO: Hattrick Marka Bradáče a povinné vítězství se Šanovem


Branky


18

Janov - Ze začátku jara doplácel Janov na špatnou koncovku, to už ale neplatí. Předvedl to v domácím zápase se Šanovem, který v minulých kolech sahal vždy po bodech. Nyní to byl ale zápas v režii domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně vydařený poločas

Janov byl v zápase jasným favoritem a dával to od začátku najevo. Hned ve 2. min. se k odraženému míči dostal Sajner a krásným volejem poslal domácí do vedení - 1:0. Hosté se do ničeho velkého nedostali. Ve 20. min. se hostující Cafourek nesmyslně otočil na vlastní branku, míč mu sebral M. Bradáč a chyby využil - 2:0.

 

 

Ve 30. min. se Janov radoval znovu a byl u toho opět M. Bradáč, který si navedl míč na svou pravou nohu a ze 30m poslal tvrdou střelu na gólmana Sekyru, který si s ní nedokázal poradit - 3:0. 43. min. přinesla trestný kop z pravé strany, míč si postavil kapitán Melč a nemýlil se - 4:0.. Do kabin se šlo tak za suverenního vedení domácího celku.

Marek Bradáč zkompletoval hattrick

Druhý poločas nabídl to samé jako první, Janov hrál a Šanov bránil. Hned po zahájení druhé půle se dostal míč do vápna hostů, a po závaru na penaltě se nejlépe zorientoval Konvalinka a zvýšil na 5:0. Šanov si vytvořil ojedinělé útoky, které většinou končily střelou z dálky. V 54. min. se dostal ve vápně k míči Kail a našel nádherně před bránou M. Bradáče, který zkompletoval hattrick - 6:0. Poté už to byl převážně fotbal na držení míče a nic velkého se nestalo.

 

 

Autor: Jakub Kail, upraveno redaktorem

 

 

Galerie od Lukáše Ilberga!

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter, vedoucí týmu: "V dnešním utkání bylo od začátku jasné, že se kluci poučili z minulého týdne a zápas měli od prvních minut pevně ve svých rukou. Uklidnila nás vedoucí branka, která se nám podařila vsítit již ve druhé minutě a od té doby bylo otázkou času, kdy se skóre podaří navýšit. Střelecky se nám v posledních zápasech začalo dařit a poločas utkání tomu odpovídal. V začátku druhé půle se nám povedlo vstřelit další dvě branky, a tak konečný výsledek je dle mého názoru přesným obrazem dění na hřišti."

TJ Šanov
Tomáš Volráb, záložník: "Terén byl dost špatný, hrozně hrbolatý. Tým, který na tomhle hraje už delší dobu, je na to zvyklý tudíž mají velkou výhodu. Balón se ti kutálí na nohu a místo odkopu pryč tak třikrát změní směr a je to těžký, když ti to skáče na koleno nebo na holeň. Ale je to fotbal. U nás chyběli čtyři klíčoví hráči a bylo to znát. Nejhorší je, že se nám zranili další dva hráči, kteří budou důležití v úterní dohrávce."



Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Kloub [-] , J. Melč [-] - J. Bečirovič [-] , J. Kail [-] (75. L. Ilberg [-] ) , P. Hrbek [-] - R. Konvalinka [-] , M. Bradáč [10.0] - P. Sajner [-] , M. Vágner [-] (56. J. Koukal [-] ) , T. Čuda [-]

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - M. Novotný [-] , J. Šiler [-] , I. Takács [-] , A. Sekyra [-] , M. Malík [-] , T. Volráb [-] , T. Cafourek [-] , P. Komárek [-] , F. Kratochvíl [-] , S. Hrubý [-]

ŽK: 32. R. Konvalinka - 32. A. Sekyra .
Hráči zápasu: J. Melč , P. Sajner , T. Čuda , M. Bradáč .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - , NOBILIS Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - ŠMÍD Rudolf: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 3
Zázemí: 7
Výkon domácích - Sokol Janov: 7
Výkon hostů - TJ Šanov: 2
Hráč utkání - domácí: Marek Bradáč
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - ŠMÍD Rudolf: 3
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 1
Zázemí: 10
Výkon domácích - Sokol Janov: 10
Výkon hostů - TJ Šanov: 2
Hodnocení hráčů - domácí: Marek Bradáč - 10,
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adéla Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Janov má kvalitnější tým a se Šanovem nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kluci z Janova se po minulém zápase vozili na valníku přes pole, byl toho u Kuby Kaila plný Instagram, a tak se dá předpokládat dobrá týmová mentalita a Šanov nebude mít šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích