Zavidov porazil lídra soutěže!


Branky


18

Zavidov - Těžká písemka čekala na hráče zavidovské rezervy, kteří přivítali na svém hřišti vedoucí celek rakovnického OP. Toho se ale nezalekli a sehráli s ním dobrý zápas s vítězným koncem, když o svém vítězství rozhodli v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Javůrka

Lány na domácí tým nastoupily s jasným cílem - získat tři body. Hned od začátku se dostávaly do šancí, ve 13. min. se v první takové objevil Balík, ale toho skvěle vychytal Kraus. Zavidovský brankář přidal další povedený zákrok i o chvilku později, když zneškodnil další obrovskou šanci. Ve 20. min. to byl opět Balík, který pálil zpoza vápna, ale ani tentokrát z toho gól nebyl.

 

Blízko ke gólu měli i domácí. D. Štiller dlouhým nákopem vybídl Knora, ten pálil ale vedle přední tyče. 25. min. a opět Balík. Kličkou se zbavil bránícího hráče a naservíroval na Rajgla, jehož střela mířila nad branku. Dvě minuty poté musel zasahovat i Javůrek, který úspěšně čelil zakončení jednoho z domácích hráčů po rohovém kopu na druhé straně. Dále Balík dostal centr od Tetoura, hrudí si jej připravil, ale přestřelil.

 

Důležitý moment nastal minutu před koncem první půle. Zavidov šel do protiútoku, míč měl na kopačce Čech ml. a při svém postupu si balon hodně předkopl, ale i tak u něj byl dříve než Javůrek, který jej nedovoleně zastavil a od rozhodčího Kozáka si vysloužil červenou kartu. Přímý kop těsně před vápnem ale branku nepřinesl, a tak šli hosté, ač v deseti, do kabin s jednogólovým vedením.

Zavidov rozhodl v poslední desetiminutovce

Druhý poločas nabídl po chvilce hned střelu Doláka, kterou Kraus vyrazil a následnou dorážku poslal Mocsonoky vysoko nad. Minutu poté mohl srovnat Čech ml., který dostal pas za obranh, ale opět si míč předkopl a brankář u něj byl včas. Do vápna se prodral v další šanci Šíma, zpětnou nahrávku mířil na nabíhající spoluhráče, vybral si Knora, jehož střela ale postrádala razanci. Zavidov se dostával do dobrých příležitostí, ale ztroskotal na finálním balonu. 

 

V 55. min. obral Lukáče o míč Mocsonoky a z blízkosti trefil tyč. Krátce poté další souboj Balík vs. Kraus, kdy byl domácí brankář opět úspěšnější. V 60. min. utekl hostující obraně Čech ml. a udělal kličku i brankáři. Místo zakončení do odkryté branky hledal své spoluhráče, ale nepřesně. Na druhé straně nenaložil vůbec dobře se šancí Mocsonoky.

 

Běžela 65. min. a Kraus špatně rozehrál od branky, míč se dostal k Dolákovi, který posouval na Švolbu a ten chybu nedokázal potrestat. Švolba se poté prezentoval pěknou střelou, ta jen těsně minula spojnici. Balík další střelu poslal také vedle.

 

Početní výhodu potrestal Zavidov až v poslední desetiminutovce. V 84. min. obdržel dlouhý míč za obranu Čech ml. a střelou na zadní otevřel skóre zápasu - 1:0. O tři minuty později zkoušel technickou střelu R. Štiller, ale mířil vedle. Další gól začal u Knora, který obral krajního obránce, našel Čecha ml. a ten dal uklidňující druhý gól - 2:0. V 91. min. obdržel centr do vápna Mocsonoky, ale hlavička mířila vedle. Zápas tak přinesl překvapivé vítězství rezervy Zavidova.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, náhradní brankář: "Dnes nečekané tři body, ale dobrý výkon celého týmu a hlavně Aleše Krause, který tým výrazně podržel. Utkání ovlivnilo vyloučení hostujícího brankáře a pak už bylo jen otázkou času, než se dokážeme prosadit. Všichni kluci zaslouží pochvalu."




Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - HUSÁK Jan, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - KOZÁK Lubomír: 9
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 10
Zázemí: 8
Výkon domácích - FC 05 Zavidov B: 8
Výkon hostů - SK Lány: 7
Hráč utkání - domácí: Petr Čech ml.
Hodnocení hráčů - domácí: Matěj Zuda - 9, Lukáš Blecha - 9, Jakub Knor - 9, Bohumil Lukáč - 9, Dominik Denk - 9, Miroslav Skoupý - 9, Richard Štiller - 8, Daniel Štiller - 9, Petr Čech st. - 9, Petr Čech ml. - 10, Zbyněk Nágl - 8, Pavel Šíma - 9, Aleš Kraus - 9,

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fanoušek, Funkcionář, Asistent trenéra, Fotograf - SK Sparta Řevničov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Lány jedou na postup a rezerva Zavidova by neměla být sebemenším problémem.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů