2:4
(1:1)
39. M. Somol (vl.)
51. M. Balík
67. M. Balík (p.)
90. M. Balík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lány za vítězstvím ve Hředlích táhl Balík


Branky


37. D. Šmíd , 88. M. Vodrážka - 39. M. Somol (vl.) , 51. M. Balík , 67. M. Balík (p.) , 90. M. Balík
19

Hředle - Lídr soutěže z Lán zavítal do Hředel, kde se nikomu nehraje moc dobře. Donácí svého prostředí chtěli využít, což se po úvodní brance dařilo. Přišlo ale brzké vyrovnání do poločasu, po něm další gól a Lány zápas dovedly do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké a pro Hředle smolné vyrovnání

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný. V 10. min. musel hřiště kvůli zranění opustit Petr. Kromě menších šancí si diváci na své nepřišli. Hředle zvládaly zápas takticky, Lány se do ničeho moc nedostávaly. A také jako první inkasovali. Šmíd ve vápně "vykoupal" dva bránící hráče a překonal i Javůrka - 1:0. Velmi hezký gól.

 

Vyrovnání ale přišlo krátce poté, když mířil vysoký míč na dvojici hráčů Cafourek - Somol. Obránce domácích byl ale posledním, kdo se míče dotkl a ten šel za záda Malinovského - 1:1. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Balík zkompletoval hattrick

Druhá půle přinesla rychlý gól Lán, když se trefil nechytatelně Balík - 1:2. Na domácích bylo vidět, že je tento a první gól rozhodil. Naopak Lány poslal na koně. V 66. min. se ve vlastním vápně provinil proti pravidlům Rendl a pískala se penalta. K té se postavil Balík a nezaváhal - 1:3. V poslední desetiminutovce měl dvě velké šance Bechner. Nejprve ho vychytal Javůrek, který při jeho druhém pokusu nedokázal ani zareagovat a byl rád, že míč skončil těsně vedle.

 

Hředelským se přeci jen podařilo chvíli před koncem dát kontaktní branku. Přímý kop z cca 25m zahrával Vodrážka a přízemní střelou kolem zdi překonal Javůrka, který z tohoto gólu nejspíše nebude mít čisté svědomí - 2:3. Domácí hru otevřeli, vyrovnat nedokázali a okénko v obraně potrestal Balík, který samostatný zájezd zkušeně zakončil - 2:4.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Byl to takový průměrný zápas. Klukům nelze nic vytknout, hráli dobře po taktické stránce a poznamenali je první dva inkasované góly. První krátce po vedoucí brance a druhý krátce po přestávce. Lány od té doby byly lepší, jinak v prvním poločase to bylo zejména ze začátku z obou stran hodně opatrné. Máme momentálně úzký kádr, na což doplácíme. Tenhle zápas patřil Balíkovi, který vynikal."

SK Lány
Jakub Matějka, záložník: "Snažili jsme se být od začátku aktivní. Což bylo na produktivitě určitě vidět. Bohužel, v 8. minutě se nám zranila jedna z opor, a to záložník Milan Petr. Obnovil si svalové zranění. Hlavy nám na chvilku sklesly, a ještě jsme si nechali vstřelit branku. Do poločasu jsme vyrovnali. O poločasu jsme dostali instrukce, dle kterých si myslím, že jsme se řídili a pomohlo nám to. Zklidnit balón, být trpělivý a důrazní. Povedlo se, druhý poločas byl lepší. Výhra, kterou odvážíme, byla po domácím klopýtnutí důležitá."



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Šerák [-] (53. H. Minařík [-] ) , D. Šmíd [-] , D. Rais [-] (72. M. Pichnarčík [-] ) , D. Bechner [-] , V. Beránek [-] , B. Amauwah [-] , M. Vodrážka [-] , M. Došek [-] , T. Rendl [-] , M. Somol [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - K. Tetour [-] , D. Švigár [-] , J. Loskot [-] (79. M. Rajgl [-] ) - P. Buršík [-] , M. Cafourek [-] , M. Petr [-] (10. Č. Dolák [-] ) , J. Matějka [-] , L. Švolba [-] (90. V. Loskot [-] ) - M. Balík [-] , M. Reichl [-] (72. D. Dudášik [-] )

ŽK: 66. T. Rendl , 80. D. Bechner - 83. D. Švigár .
Hráči zápasu: M. Balík , L. Švolba , J. Matějka .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - ŘÍHA Jaroslav, KREJSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza