Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 13:30

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neutrální půda přinesla zajímavý souboj Kněževsi s Kroučovou


Branky


19

Řevničov - Kvůli incidentu na domácím zápase s Jesenicí a po následném projednání disciplinární komise musela Kněževes odehrát jeden zápas na jiném než na svém stadionu. Tak se utkání proti Kroučové odehrálo v Řevničově. Kněževes šla do vedení, na které ale našel odpověď dvěma góly Machovský a srovnal. Závěr se ale Sokolu moc nepovedl, a tak bere všechny body Kněževes.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kněževes soupeře přehrála

Na první branku zápasu se nečekalo vůbec dlouho. V 8. min. si centr Hrubého našel Neveďal a poslal Kněževes do vedení - 1:0. O deset minut později bylo vedení ještě vyšší. Na centr Čihaře si hlavou naskočil Hanych a skóroval - 2:0. První poločas se Kněževes prezentovala nakopávanými balony, ze kterých hrozila. Další branka už nepadla, a tak "domácí" zaslouženě vedli o dvě branky.

Machovského vyrovnání bod nepřineslo

Vstup do druhého poločasu měla Kroučová takřka snový. Machovský z 20m vystřelil a tečovaná střela o záda bránícího hráče skončila za Lennerem - 2:1. 60. min. a tentýž hráč srovnal, když se k němu dostal propadlý míč ve vápně a věděl, jak s ním naložit - 2:2. Kroučová vycítila šanci a dle toho také hra vypadala. Čas plynul a už se zdálo, že zápas půjde do penalt.

 

87. min. nabídla nádherný okamžik. Střídající Hertl si narazil třikrát se svými spoluhráči a krásným lobem poslal Kněževes opět do vedení - 3:2. V samém závěru udeřila Kněževes ještě jednou, to když potrestala chybu jednoho z bránících hráčů a mladičký Šíma stanovil konečný stav utkání po samostatné akci - 4:2.

 

Galerie od Štefana Ferencze!



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, záložník: "Museli jsme hrát v Řevničově proti Kroučové, protože nám disciplinárka zavřela hřiště na jeden zápas. Zápas jsme rozehráli výborne a 2:0 jsme vedli. Naše klasika - začátek druhé půle a my si necháme vyrovnat. Začalo trápení a dobýváni. Povinné vítězství, ale výkon nic moc."

Sokol Kroučová
František Machovský, útočník: "Jakoby se Kněževští nedokázali poučit z podzimního zápasu a přistoupili k tomu stejně. První poločas byl v režii Kněževsi, kdy jsme nedokázali pohlídat nakopávané míče a prohrávali souboje. Kněževští z toho těžili a odcházeli do kabin za stavu 2:0. My můžeme být rádi, že to bylo pouze o dva góly. Druhý poločas nastoupila úplně jiná Kněževes. Pohlídali jsme si nakopávané míče, dominovali jsme v soubojích, díky čemuž jsme dokázali vyrovnat. Bohužel tentokrát se nám nepodařilo dotáhnout zápas do penalt. Nekoncentrovanost v posledních minutách zápasu a větší hlad Kněževsi po výhře vyústila v krásnou akci v 88. min. po naší levé straně a lobnutí našeho gólmana. V posledních minutách zápasu jsme vše vsadili na útok a snažili se vyrovnat. Bohužel v poslední minutě zápasu nás srazila individuální chyba, kdy poslední hráč ztratil míč a Kněževes se hnala ve dvou na gólmana. Prohra 4:2 je vůči nám smolná, ale my můžeme mít hlavu vztyčenou, Kněževsi gratuluji k výhře. Myslím, že jsme podali dobrý výkon a bylo to pohledné i pro diváka."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - O. Neveďal [-] (64. M. Miksa [-] ) , L. Malafa [-] , J. Vrábík [-] , R. Vaníček [-] , J. Hanych [-] (82. T. Šíma [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , P. Komžik [-] , K. Hrubý [-] (64. R. Hertl [-] ) , P. Čihař [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - J. Kováčik [-] , O. Bechynský [-] , R. Janek [-] , A. Mildorf [-] , P. Mindžak [-] , L. Vajnar [-] , F. Machovský [-] , J. Vančura [-] , R. Prokop [-] , J. Škuthan [-]

ŽK: 90. R. Prokop .
Hráči zápasu: K. Hrubý - F. Machovský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TICHÝ Martin - ŠMÍD Rudolf, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích