FOTO: Střídajícímu Neveďalovi stačil dvacetiminutový pobyt na hřišti na dva góly


Branky


20

Kněževes - Rezerva Zavidova odjížděla po dohrávce na Olešné s prázdnou a nyní jí čekal obdobně těžký soupeř. Kněževes přivezla cennou výhru z Městečka, kterou nyní mohla potvrdit doma před zraky svých příznivců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny přímo z rohu

Kněževes vstoupila do zápasu lépe a vytvořila si hned tři gólovky, které ale nebyly využity. Nedáš - dostaneš. Toto nepsané pravidlo potvrdil Devera a poslal zavidovskou Benficu do vedení - 0:1. Domácím se ale do kabiny podařilo srovnat, když míč do branky zakroutil přímo z rohového kopu Vrábík - 1:1.

Dvacet minut na place stačilo Neveďalovi na dva góly

Po hodině hry šla do vedení Kněževes, kdy Štillera překonal R. Čihař - 2:1. Pět minut po něm domácí své vedení navýšili, to když Neveďal využil samostatný nájezd - 3:1. Góly padají po chybách a to přesně přinesla 84. min. a snížení Čech st. - 3:2. V poslední minutě ale nastala podobná situace jako u třetí domácí branky a Neveďal, který byl na hřišti od 70. min, se podruhé nemýlil a stanovil tak konečné skóre utkání - 4:2.

 

Fotografie od Štefana Ferencze!



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, záložník: "Dnes fotbal plakal. Porazili jsme sice Zavidov, ale po velice špatném výkonu. Zápas jsme rozehráli velice dobře a měli tři vyložené šance. Nedali jsme a přišel trest v podobě gólu soupeře. Do poločasu jsme ale vyrovnali. Druhý poločas jsme dobývali soupeřovu branku, ale náš výkon nebyl optimální. Nakonec dal gól na 2:1 Radek Čihař, následoval gól Ondry Neveďala. Opět jsme hráli netakticky a nechali si snížit na 3:2. Uklidnění přišlo až po čtvrtém gólu opět Ondry Neveďala, který byl identický s jeho prvním. Povinné 3 body, ale dnes to moc ke koukání nebylo."

FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "K těžkému utkání jsme do Kněževsi přijeli v okleštěné sestavě. Musím ale vyzdvihnout nasazení všech, co byli na hřišti. Minimálně bod jsme si zasloužili. K čemu ale nemám slov, tak to je domácí publikum a rozhodčí, to bych musel být sprostý."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - VRŠECKÝ Miroslav (N), HRUBÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - TITLBACH Marek: 4
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - FK Kněževes: 7
Výkon hostů - FC 05 Zavidov B: 7
Hráč utkání - hosté: Matěj Zuda
Hodnocení hráčů - hosté: Matěj Zuda - 9, Daniel Devera - 8, Radek Vanický - 8, Bohumil Lukáč - 8, Dominik Denk - 8, Zbyněk Nágl - 8, Richard Štiller - 8, Marek Vrubel - 8, Petr Čech st. - 8, František Šantora - 8, Patrik Vitner - 8, Petr Čech ml. - 8, Martin Štiller - 8,

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adéla Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Co se postavení týče měl by být favoritem domácí celek. Kněževes tři body nepustí, rezerva Zavidova odjede s nepořízenou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kněževes sbírá body a proti zavidovské Benfice si připíše další tři.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích