2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolešovice v deseti potrápily lídra přeboru


Branky


23

Lány - V rámci 19. kola rakovnického OP přivítalo vedoucí mužstvo soutěže na svém hřišti Kolešovice, které ne a ne urvat bod. V tomto zápase stejně jako v tom minulém k němu měly hodně blízko, a to hráli pouze v deseti lidech...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vyrovnání

Kolešovické hráče čekalo náročné utkání. O to více, když dali dohromady pouze deset lidí. V 6.min. se prodral po levé straně Balík, naservíroval Reichlovi před prázdnou branku a ten měl lehkou úlohu - 1:0.

 

Během prvé půle byly šance ale na obou stranách. Kapitán domácího celku Matějka mířil jen do břevna, Zuska svým hlavičkovým pokusem Javůrka nepřekonal, D. Polánek tváří tvář gólmanovi také neskóroval. Do střeleckých pozic se dostávalo ofenzivní duo Balík - Reichl, ale taktéž nebyli úspěšní. Ve 40.min. se hosté za svůj bojovný výkon dočkali vyrovnávací branky. Barthel přeloboval obranu a vyslal D. Polánka, který zahrál Javůrkovi na housle - 1:1. 

Reichl rozhodl v závěru

Ve hře Lán bylo vidět spousty nepřesností. I když měl domácí tým optickou převahu, rozdíl jednoho hráče na hřišti v některých pasážích nebyl znát. Nejkrásnější moment druhé půle vytáhl ze své dílny Balík, když nůžkami trefil břevno. Tentýž hráč v 79.min. prošel po levé straně přes tři hráče, z úhlu mířil do téže brankové konstrukce, od níž se míč odrazil Reichlovi na hlavu a ten měl opět snadnou práci - 2:1. Hosté tak přes svůj bojovný výkon odjížděli nakonec s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka, záložník: "Kolešovice přijely v deseti. Na venek jsme se z toho radovali, ale každý ví, že tyhle zápasy zvládnout jsou problematické. Přesně tak to i probíhalo, samé komplikace. Nebyli jsme vůbec koncetrovaní, nedůslední a k tomu ještě zbrklí. Tak probíhal i celý zápas. Jednogólové vedení v klidu srovnali kluci z Kolešovic už v první půli. Nám se podařilo navýšit až ke konci utkání, kdy Reichl zakončoval hlavou. Jsme šťastni za tento výsledek, i když hosté odehráli skvělé bojovné utkání."

Český Lev Kolešovice
Václav Zuska: "Od soupeře jsme čekali daleko víc. Nebylo daleko k remíze, škoda jen gólu před koncem. Pochvalu zaslouží dnes úplně všichni, i v deseti jsme byli pro lídra přeboru vyrovnaným soupeřem."



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - K. Tetour [-] (90. V. Rybář [-] ) , J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] - L. Švolba [-] , Č. Dolák [-] (65. M. Petr [-] ) , J. Matějka [-] , M. Cafourek [-] (78. J. Krátký [-] ) , L. Mocsonoky [-] (46. D. Švigár [-] ) - M. Balík [-] , M. Reichl [-] -

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - A. Jelen [-] , O. Ridzoň [-] , J. Kovář [-] , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] , V. Zuska [-] , J. Herink [-] , M. Houška [-] , P. Hrubý [-]

ŽK: 80. M. Cafourek - 41. M. Houška , 72. P. Barthel , 79. J. Herink .
Hráči zápasu: M. Štícha , D. Polánek .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - TÝČE Jiří, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Po vydařeném podzimu se kolešovičtí potýkají s velmi špatným jarem. Na stadionu Vlastimila Švolby to proti favoritu soutěže nezvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Favorit soutěže proti Českému Lvu, kterému se vůbec nedaří - jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích