3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Kněževsi bylo veselo! Dva body vychytal Vrábík


Branky


25

Kněževes - V rámci 18. kola rakovnického OP zajížděla Jesenice do Kněževsi. V základní době se o vítězi nerozhodlo, a tak rozhodovaly pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na závěr poločasu pěkná mela...

Vstup do utkání měla lepší Kněževes, která šla v 11.min. do vedení po individuální akci Hrubého - 1:0. Ta se prezentovala poctivým a zodpovědným výkonem, během kterého držela jednogólové vedení. I Jesenice se ale dostávala do hry a odměnou jí byl vyrovnávací gól. Jeníček našel osamoceného Fialu před brankou a ten srovnal - 1:1.

 

Klíčovým momentem byla 44.min. a střet Lennera s Jeníčkem. Ten byl u míče později než domácí gólmam a sestřelil ho na zem. Lenner byl ošetřován a nakonec musel odjet do nemocnice. Rukavice si tak navlékl Vrábík a do hry vlétl nestárnoucí playmaker Hertl.

 

"Tento moment natolik rozčílil naše fanoušky, kteří při odchodu soupeře do kabin daného hráče polili vodou a ten se okamžitě začal rvát. Do bitky se zapojilo několik hráčů soupeře a naši fanoušci. Poločasová pauza byla velmi dlouhá, protože dva hráči soupeře odjeli do nemocnice s údajným zraněním. Vše se uklidnilo a šel se dohrát druhý poločas," sdělil k incidentu kněževeský Rostislav Hertl.

 

"Při následném odchodu do kabin vyvolali domácí příznivci konflikt napadením hráčů hostí, které vyústilo ve vyloučení Šťastného a zranění Samuela Pfejfera," dodal k poločasovému incidentu Pavel Altman ml.

Jesenice dokázala srovnat

Ve druhé půli tak pochopitelně dominovala Kněževes a hnala se za vyrovnáním. Ještě více se Jesenici přitížilo, když Jeníček, zřejmě ještě frustrován vývojem událostí, zakopl po odpískání ofsajdu balon a uviděl druhou žlutou. Krátce po ni šla Kněževes do vedení, když přesně mířil Komžik - 2:1. Domácí měli i další příležitosti, ale Jesenici podržel několikrát Bajer.

 

Nedáš - dostaneš. Kapoun ze strany prošel a na velké vápno servíroval Pacourkovi, který zatočil míč k tyči a hosté se šli radovat - 2:2. Zbytek zápasu už gól nenabídl, a tak se šlo do penalt.

 

Video z penaltového rozstřelu připravujeme.

 

Galerie v podání Štefana Ferencze - díky!



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl: "Zápas jsme rozehráli dobře a po krásné individuální akci Kamila Hrubého jsme šli do vedení. Celý první poločas jsme hráli disciplinovaně a tak, jak jsme si před zápasem řekli. Klíčovým momentem byla 44.minuta a zranění našeho brankáře s následnou dohrou mimo hřiště. Jeseničtí šli do druhé půle o hráče méně, protože jeden dostal za incident červenou kartu. Já musel jít hrát, protože Honza Vrábík šel do branky za zraněného Láďu Lenera. Po vstřeleném gólu jsme zahazovali šanci za šancí, což se nám ve finále vymstilo, protože nás soupeř, který dohrával ještě o jednoho hráče v poli méně, ojedinělou akcí potrestal a vyrovnal nám na konečných 2:2. Perličkou rozstřelu bylo to, že Vráboš se před penaltami vsadil, že chytí tři penalty z pěti a opravdu hned první 3 chytil. Vyhrali jsme na penalty, ale jsem naštvaný, že jsme tento zápas neurvali za tři body."

FC Jesenice
Pavel Altman ml.: "Věřili jsme, že když budeme dodržovat to, co jsme si řekli v kabině, tak máme velkou šanci v Kněževsi uspět. To se celkem dařilo, i když jsme brzy inkasovali. Zápas ale zcela ovlivnil incident po skončení první půle. Ono už to, že cestou do kabin jdeš přes pergolu okupovanou alkoholem posilněných psychicky labilních domácích přiznivců, je docela průšvih. Více se k tomu vyjadřovat nebudu. Je mi hlavně také líto domácích fotbalistů, kterým takové chování svých "fanoušků" kazí pověst, přičemž s tím sotva mohou něco udělat. Každopádně našim klukům patří velké díky, že to nevzdali a nakonec dokázali bodovat."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] (46. R. Hertl [-] ) - J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , O. Neveďal [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] (70. R. Vaníček [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , P. Komžik [-] , K. Hrubý [-] , P. Čihař [-]

FC Jesenice
L. Bajer [-] - V. Fiala [-] (46. J. Beneš [-] ) , D. Jeníček [-] , P. Šťastný [-] , P. John [-] , D. Kapoun [-] (88. P. Altman [-] ) , F. Horvát [-] , Z. Balý [-] (74. M. Pacourek [-] ) , J. Mutínský [-] , J. John [-] (80. J. Pfejfer [-] ) , S. Pfejfer [-] (46. P. Kotek [-] )

Hráči zápasu: L. Bajer .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - KOZÁK Lubomír, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Kněževes je na vítězné vlně, která bude pokračovat.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Jesenice zabojuje a odveze si minimálně bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza